Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSI Schaefer cumple 75 años

SSI Schaefer compleix 75 anys

13/12/2012

13 de desembre de 2012

En els 75 últims anus, SSI Schaefer ha tingut una evolució ràpida i plagada d'èxits: del taller del soterrani d'una empresa amb un sol treballador a un gran grup d'empreses amb uns 8.500 empleats i moltes delegacions internacionals. SSI Schaefer és avui un dels principals proveïdors mundials de sistemes de magatzematge i logística.
En 1937, Fritz Schaefer, lampista i soldador qualificat, va fundar la seva empresa per a “fabricació industrialitzada de productes de xapa laminada”. Va començar amb la producció de caixes per a transport i articles especials de xapa laminada. En 1953, el seu ja crescuda empresa familiar va introduir al mercat el desenvolupament pioner de les caixes Lager-Fix. Des de llavors, el programa de caixes i contenidors de Schaefer no ha deixat de créixer. Les prestatgeries ajustades per a les caixes aviat ampliarien el programa de productes. En els anys setanta, es van desenvolupar altres sistemes de prestatgeries com les prestatgeries de paletización a gran altura. En la mateixa dècada es va crear la secció de gestió de residus i en els anys vuitanta arribo la secció d'equipament d'oficina. La internacionalització va avançar i a poc a poc es van ser fundant altres delegacions a l'estranger.
Imagen
Amb la finalitat del mil·lenni, es va crear el grup SSI Schaefer, que amb les seves diferents societats abasta tota la gamma de solucions de la intralogística. La pedra angular del grup va ser la integració en 2000 de SSI Schaefer Noell GmbH, que abans pertanyia al grup Preussag-Noell. Com a contractista general per a sistemes logístics complexos, SSI Schaefer Noell (Giebelstadt) complementa des de llavors les ubicacions estàtiques d'emmagatzematge de Fritz Schafer GmbH amb solucions logístiques automatitzades molt innovadores. Un any mes tarda, es va unir SSI Schaefer Peem GmbH (Graz). Amb la preparació modular de comandes i sistemes de transport, SSI Schaefer Peem completa la gamma de solucions del grup. En 2008, el grup SSI Schaefer va rebre el reforç de Salomon Automation GmbH (Friesach, Graz), que disposa d'una competència extraordinària en programari i logística. El programari de gestió de magatzems Wamas ofereix un ampli ventall de possibilitats d'aplicació per a solucions individuals per al client.

Amb aquesta àmplia cartera de productes i serveis, SSI Schaefer surt al mercat com a proveïdor de solucions completes de logística interna. Aquesta virtut també és apreciada pels clients, doncs reben un paquet integrat d'un sol proveïdor, amb la seguretat que els diferents components es poden combinar entre si sense problemes gràcies a l'homogeneïtat de les interfícies.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis