Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a LYL Ingeniería participa en la conferencia internacional de distribuidores de CubiScan

LYL Enginyeria participa en la conferència internacional de distribuïdors de CubiScan

13/11/2012

13 de novembre de 2012

La nord-americana Quantronix, fabricadora dels sistemes estàtics de pesaje i mesurament volumètric CubiScan, va reunir recentment a la seva xarxa internacional de distribuïdors en una conferència de treball de caràcter tècnic i comercial. Durant tres intensos dies, diversos responsables de Quantronix van compartir coneixements, experiències, casos d'èxit, novetats i plans de futur amb els assistents. LYL Enginyeria, distribuïdor exclusiu per a Espanya, Portugal, Xile i Brasil dels sistemes CubiScan, va estar representada per Luis Talavera, director comercial i soci fundador.
Els sistemes i equips CubiScan identifiquen, pesen i determinen el volum dels elements i optimitzen els processos i els costos en els sectors de distribució, venda directa i logística en general. Instal·lats en qualsevol centre de distribució o magatzematge, CubiScan ajuda a les empreses a aplicar tarifes de transport correctes, calcular fàcilment la grandària més adequada per a embalatge o contenidor d'enviament, evitar errors d'identificació i repartiment, optimitzar els fluxos logístics i eliminar recàrrecs altament costosos, entre altres beneficis.
Imagen
Quantronix va iniciar en la dècada dels vuitanta l'estudi de sistemes de pesaje i volumetria per al Departament de Defensa dels EUA. A mitjan 1990 la companyia s'havia establert com un proveïdor petit però innovador de sistemes de cubicación estàtiques i en moviment en el sector privat, aconseguint contractes amb grans companyies de missatgeria i logística en els EUA i Canadà.

Actualment, la gamma de sistemes i equips Quantronix és la més àmplia i completa del mercat, mantenint el seu lideratge gràcies a una relació preu/rendiment excel·lent que ha donat lloc a l'estàndard de referència mundial del mercat per a petites i grans aplicacions de cubicación estàtica.

Els equips i sistemes CubiScan s'utilitzen en una àmplia varietat de processos de manipulació de càrregues automatitzats (aire, terra, ferrocarril i mar), correu postal, manipulació de materials i sistemes d'emmagatzematge en què les dades dimensionals han d'obtenir-se de manera ràpida i precisa per al seu ús en el càlcul de les despeses d'enviament, el transport i la planificació logística, la planificació de l'espai d'emmagatzematge o la classificació de material, entre moltes altres aplicacions.

Empreses o entitats relacionades

LYL Ingeniería, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis