Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a B&R automatiza completamente su nuevo centro logístico
La pròpia empresa aporta els components de control de motors i visualització

B&R automatitza completament el seu nou centre logístic

Redacció Interempresas08/10/2012
Com a part del procés d'ampliació de les instal·lacions de la seu central que l'empresa B&R té en Eggelsberg (Àustria), s'acaba d'engegar un nou centre logístic completament automatitzat. Aquestes noves instal·lacions disposen d'un sistema innovador de vehicles transelevadores de paletizado, instal·lat per l'empresa TGW Systems Integration GmbH. El control, la visualització i el control dels motors estan íntegrament realitzats per equips de la pròpia empresa B&R.

El nou centre logístic ocupa una superfície de 6.600 metres quadrats i els prestatges tenen una altura de més de 19 metres i una longitud de 72 metres, albergant una capacitat total de 18.000 palés.

Els prestatges del nou centre logístic alberguen una capacitat total de 18.000 palés
Els prestatges del nou centre logístic alberguen una capacitat total de 18.000 palés.

Logística automatitzada amb tecnologia B&R

Un total de cinc vehicles transelevadores de paletizado recullen i dipositen el material en prestatges de dos costats amb enorme precisió i una gestió completament automàtica. Amb un total de fins a 150 accions dobles a l'hora, s'aconsegueixen extreure o emmagatzemar fins a 300 palés a l'hora. Els vehicles transelevadores estan coordinats per vuit estacions de gestió que dirigeixen totes les operacions del magatzem. Els sistemes d'automatització i d'Entrada/Sortida de la sèrie X20 de B&R s'encarreguen d'aconseguir el major rendiment possible d'aquesta instal·lació d'última generació, però alhora de notable complexitat. D'altra banda s'ha engegat tot un sistema de tecnologia de seguretat gestionada pels SafeLOGIC de X20 i amb una arquitectura de SafeIO, descentralitzades en POWERLINKsafety, i també pertanyents a la família de X20.

Com a visualització, els operadors usen els Automation Panels de B&R, que permeten un maneig intuïtiu i senzill del magatzem complet, o bé de determinades zones específiques de la instal·lació. A més, existeixen uns mecanismes de manteniment i supervisió remots que permeten conèixer des de l'estat genèric de funcionament del magatzem fins al valor de qualsevol de les entrades o sortides que hi ha en la instal·lació. A més aquesta informació també està disponible per ser enviada per altres mitjans com un senzill SMS o un correu electrònic.

El més alt nivell de precisió amb la millor eficiència energètica

Tots els servoaccionamientos del magatzem estan equipats amb tecnologia de servoaccionamientos de B&R. La instal·lació està preparada per transportar fins a 72 metres i situar amb gran precisió europalés de fins a 1.000 quilos de pes, aconseguint en aquests processos acceleracions de l'ordre dels 2,5 m/s². La capacitat de regeneració energètica que tenen els ACOPOSmulti permet reduir el consum energètic en un 30%.

Integrar la tecnologia B&R en sistemes de magatzematge permet aconseguir solucions logístiques econòmiques i d'una gran eficiència...
Integrar la tecnologia B&R en sistemes de magatzematge permet aconseguir solucions logístiques econòmiques i d'una gran eficiència.

Connexió directa entre el SAP i els autòmats

SAP R/3 ELS (Logistic Execution System) s'utilitza per gestionar l'estoc i controlar el flux de materials. Els autòmats del magatzem estan directament connectats al mòdul de SAP R/3 TRM (Task and Resource), estalviant d'aquesta manera l'ordinador que gestiona el flux de material. Tampoc són necessàries les bases de dades que contenen l'estat de l'emmagatzematge i que impliquen un alt cost de manteniment. SAP R/3 s'encarrega de planificar l'ordre en el qual s'executen totes les operacions que han de dur-se a terme, així com de les estratègies de recuperació de material.

Els moviments d'estoc es processen a través de SAP en diversos Automation PC de B&R que es troben instal·lats en el propi magatzem, mentre que el transport intern es controla i verifica mitjançant l'ús d'equips mòbils d'adquisició de dades, la qual cosa garanteix que la localització de cadascun dels productes sigui coneguda en tot moment.

Integrar la tecnologia B&R en sistemes de magatzematge permet aconseguir solucions logístiques econòmiques i d'una gran eficiència.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis