Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a B&R muestra en EuroBLECH sus soluciones para la industria del metal
La signatura exposarà el sistema de construcció basat en blocs que permet el desenvolupament modular de màquines automàtiques

B&R mostra en EuroBLECH les seves solucions per a la indústria del metall

Redacció Interempresas28/09/2012
B&R estarà present en la propera edició d'EuroBLECH, la major fira de la transformació de la xapa que se celebrarà del 23 al 27 d'octubre, presentant els seus productes i serveis, així com les seves solucions a mesura específicament per a la indústria del metall (pavelló 12, stand F26).

El centre d'atenció se situarà en el revolucionari sistema de construcció basat en blocs, que permet el desenvolupament modular de màquines automàtiques de forma flexible i a mesura dels requeriments de cada client en particular. “En el passat, les solucions estàndard permetien cobrir totes les necessitats de la indústria del metall” explica Wolfgang Rabl, gerent internacional de vendes i especialista de la indústria del metall en B&R, “però la situació ha experimentant un canvi fonamental”. La tecnologia de B&R està feta a la mesura dels seus clients, la qual cosa al seu torn, els permet dissenyar màquines personalitzades. A més, el disseny integrat de tots els components i sistemes de B&R, permet la possibilitat de triar-los i combinar-los lliurement. Tots aquests factors junts aconsegueixen una millora significativa de l'eficiència energètica, aconseguint reduccions de consum de fins a un 80%. Cadascun dels components necessaris per implementar una solució, pot procedir de l'ampli ventall de productes que ofereix B&R, servir com un proveïdor integral és una de les seves metes.

Amb el seu sistema de CNC obert, B&R ofereix als fabricants de maquinària una plataforma per implementar funcions tecnològiques. Aquestes funcions representen el nucli del know-how de la màquina. El CNC de B&R també ofereix una interfície simple per a sistemes CAD/CAM. Les funcions de CNC poden ser implementades en el mateix maquinari i en conjunt amb altres sistemes robotitzats i de seguretat. Donant com resultat l'increment del rendiment i la reducció de costos.

Recentment desenvolupada, l'eina de manteniment preventiu permet a B&R millorar la disponibilitat dels sistemes. Es basa en l'obtenció i avaluació contínua de dades procedents de la màquina que permet tenir una visió de l'estat mecànic. La possibilitat de poder preveure possibles fallades potencials permet planificar i optimitzar els temps de parada.

La tecnologia de seguretat integrada de B&R és una solució de safety innovadora...
La tecnologia de seguretat integrada de B&R és una solució de safety innovadora: els components de Safety com els controls SafeLOGIC estan total i fàcilment integrats en el sistema standard de control, sense cap cablejat addicional.

En EuroBLECH, B&R mostrarà Integrated Safety Technology, una solució capdavantera per als fabricants de maquinària que permet integrar en el mateix sistema de control estàndard la seguretat de la màquina, eliminant la necessitat de cablejats addicionals. B&R implementa el seu sistema de seguretat utilitzant l'estàndard obert openSAFETY. Màquines modulars es poden beneficiar del sistema basat en una xarxa, ja que cadascun dels seus mòduls poden ser connectats com si es tractés d'una simple unitat, independentment de si es tracta d'una parada d'emergència o d'un servoaccionamiento amb funcions de seguretat.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis