Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El conector M12 Steel, de Murrelektronik, para industria alimentaria ahora con LED

El connector M12 Steel, de Murrelektronik, per a indústria alimentària ara amb LED

17/04/2012

17 d'abril de 2012

La indústria de l'alimentació i begudes necessita productes i components amb un alt grau d'exigència pel que fa a higiene, neteja i protecció contra la corrosió. Per aquest motiu, l'acer inoxidable és el material més utilitzat en maquinària per a la producció d'aliments i begudes. Un bon exemple són els sensors destinats a aquest sector, principalment caixes hermètiques d'una sola peça d'acer inoxidable. Aquesta és l'única manera de complir amb la més alta exigència i garantir la màxima durabilitat.

Murrelektronik ha desenvolupat un connector M12 d'acord amb aquestes exigències. El connector M12 de Murrelektronik és d'acer inoxidable amb la més exigent classe de protecció IP68 i IP69K. El M12 Steel es pot netejar amb agents que  continguin compostos àcids o alcalins i resistència a la corrosió.

La signatura ha desenvolupat una nova línia exclusiva per a la fabricació de connectors M12, amb recobriment d'acer inoxidable inclosa la junta termosellada amb el cable. En l'actualitat, aquests connectors se solen fabricar amb la junta termosellada sense protecció; alguna cosa que no succeeix amb el M12 Steel.

El sensor M12 Steel compleix els requisits de protecció IP65, IP67 i IP68 i ha passat amb èxit el test ECOLAB...
El sensor M12 Steel compleix els requisits de protecció IP65, IP67 i IP68 i ha passat amb èxit el test ECOLAB. Ara, proveït de LED, aquest sensor està disponible amb 4 pols, cable de PVC i TPE-S i en totes les longituds estàndard, des d'1,5 fins a 10 metres.
L'encapsulat consisteix en un cilindre d'acer inoxidable modelat després de la inclusió dels contactes i tancat amb una junta de Santoprene. El resultat: un connector d'acer inoxidable de qualitat V4A, junta inclosa. El M12 Steel s'ofereix en un rang ampli, disponible amb dues qualitats de cable en versions PVC o especial per a alimentació, Santoprene 271. Les longituds poden variar entre 1,5 i 50 m.

El connector irrompible M12 Steel es presenta ara amb LED

En general, els LEDs integrats solen ser difícils de distingir per la seva petita grandària i tampoc són massa brillants. El connector M12 Steel, de Murrelektronik, soluciona aquest problema, ja que embolica la base i il·lumina tot el cable. L'àrea lluminosa és deu vegades major que la d'un LED integrat convencional.

La col·locació del LED garanteix que el connector M12 Steel queda segellat, la qual cosa li fa especialment indicat per a aplicacions en la indústria d'alimentació i begudes. Molts sensors d'acer inoxidable s'ofereixen sense LEDs a causa dels problemes de segellat. Amb el M12 Steel amb LED, ara és possible comprovar l'estat de commutació dels sensors in situ, fins i tot en aplicacions tan exigents com les d'alimentació i begudes.

Empreses o entitats relacionades

Murrelektronik Spain, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Electrónica

    08/10/2024

  • Newsletter Electrónica

    01/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis