Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Consorcio del Jamón Serrano Español se asienta en el mercado internacional

El Consorci del Pernil Serrano Español s'assenta al mercat internacional

22/02/2013

22 de febrer de 2013

Després de finalitzar l'any 2012, el Consorci del Pernil Serrano Español ha analitzat la campanya de promoció realitzada durant aquest període amb la finalitat de millorar les accions previstes per 2013, ajustant-les a les necessitats i requeriments dels principals mercats d'exportació del pernil serrà. Després de dotze mesos de treball als principals països d'exportació d'aquest producte, com Alemanya, França, o Bèlgica, i en aquells amb gran potencial per la seva capacitat de creixement com Mèxic, Brasil o USA, el Consorci del Pernil Serrano Español ha aconseguit executar el 100% de les activitats previstes que tenien com a objectiu comunicar la qualitat del seu pernil serrà així com la seva diferenciació pel que fa a altres pernils guarits, tant nacionals com importats.

Sent conscient del pes que està adquirint el pernil serrà als mercats internacionals, l'associació va organitzar accions per donar a conèixer el valor diferencial que ofereix l'autèntic pernil serrà d'Espanya, identificar i diferenciar a aquest producte de qualitat d'altres pernils guarits i finalment, promoure el seu consum. “És necessari augmentar el coneixement que sobre aquest producte tenen tots els que intervenen en la cadena de valor, la qual cosa ajudarà a incrementar el consum del pernil serrà i, per tant, l'exportació” ha afirmat Miguel Sanz, gerent del Consorci del Pernil Serrano Español.

Així, al mercat europeu el Consorci del Pernil Serrano Español es va dirigir a Alemanya, França, Portugal, Bèlgica, Holanda i Suècia. Només els dos primers països suposen el 53,3% de l'exportació espanyola de pernil i paleta guarits. A nivell general, en aquests sis països europeus, la campanya de promoció de l'associació s'ha basat tant en la publicitat en els mitjans especialitzats tant online com a offline, dirigits a compradors i caps de secció, com en les degustacions de pernil Consorci Serrano en els principals punts de vendes d'aquests països. Ja a nivell particular s'han desenvolupats una altra accions de promoció més adaptades a la realitat dels diferents mercats.

Imagen
A més d'estar present a Europa, la campanya de promoció de 2012 també va contemplar accions a Mèxic, Brasil i USA, comprats amb gran potencial per al pernil serrà, amb una quota del 2,8% del total, 0,9% i 1,9% respectivament. Igual que a Europa, el Consorci del Pernil Serrano Español ha desenvolupat publicitat en mitjos locals especialitzats i degustacions en punt de venda, a més de seminaris sobre el pernil serrà a Mèxic i Brasil. En aquests dos països, l'associació també va participar en les fires Alimentària Mèxic i Sial Brasil.

Per completar aquestes accions de promoció, el Consorci del Pernil Serrano Español ha desenvolupat un ampli material promocional de suport tant a la labor de comunicació que realitza l'associació com a la labor comercial que desenvolupen les xarxes comercials d'exportació dels seus associats: receptaris, fitxes de tall, argumentaris de vendes, un vídeo didàctic sobre el pernil ConsorcioSerrano, … i divers material gràfic.

Empreses o entitats relacionades

Consorcio del Jamón Serrano Español

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades