Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Genera 2012 presenta los últimos avances en renovables y eficiencia energética

Genera 2012 presenta els últims avanços en renovables i eficiència energètica

21/05/2012

21 de maig de 2012

Dimecres que ve 23 de maig, obrirà les seves portes Genera, Fira Internacional d'Energia i Medi ambient, que organitzada per Ifema i promoguda per l'IDAE, mostrarà l'oferta de 516 empreses i els últims avanços tecnològics en matèria d'energies renovables i eficiència energètica. La fira serà inaugurada pel Ministre d'Indústria, José Manuel Soria, a les 13 hores, en el pavelló 8 de Fira de Madrid.

Entre les novetats que es presentaran en aquesta edició es troben uns sistemes solars tèrmics que a més d'oferir fins a un 80% d'estalvi energètic, poden situar-se a l'interior del propi habitatge gràcies a la seva reduïda grandària. A més, es podrà veure com funciona un mini aerogenerador amb turbina ultra silenciosa capaç de cobrir necessitats d'energia bàsiques en llocs remots, tant fixos (cases aïllades) com en moviment (embarcacions). Els panells de sòl radiant també es perfeccionen amb una nova matèria primera denominada neoport elastificado, que no solament aïlla tèrmicament sinó també del soroll. Una altra novetat interessant és el primer monitor que permet a l'usuari visualitzar el seu consum energètic en temps real des de qualsevol part del món.

D'altra banda, i per cinquè any consecutiu, Genera presentarà en la seva Galeria d'Innovació, una selecció dels projectes més avantguardistes en matèria d'eficiència energètica, energies renovables i protecció del medi ambient. Un espai orientat a subratllar l'esforç en investigació i desenvolupament que realitzen organismes tant públics com a privats, a fi de fomentar una utilització de l'energia més eficaç.

En aquesta ocasió el jurat de la Galeria d'Innovació ha destacat 23 projectes, bé per la seva eficiència energètica, aplicabilitat, o perquè són capaces d'influir positivament en el desenvolupament de les energies renovables. Entre ells es troben calefaccions intel·ligents, ascensors sostenibles, màquines que reconverteixen els dipòsits de carburants líquids en dipòsits de carburants sòlids. També un sistema que millora l'eficiència del cotxe elèctric o el que controla el soroll en la generació de l'energia eòlica.

De forma paral·lela a l'activitat comercial Genera 2012 desenvoluparà una àmplia temàtica en el marc de les seves Jornades Tècniques que abordarà, qüestions sobre generació distribuïda, autoconsumo i balanç net; edificis de consum energètic gairebé nul; cogeneració i microcogeneración; bases per al desenvolupament de la minieólica, present i futur dels serveis energètics en l'àmbit municipal; biomassa, ocupació i mitjà rural, o perspectives de l'energia marina, entre unes altres. En total se celebraran 19 programes organitzats per les associacions i entitats representatives del sector.

Un altre espai centrat a afavorir l'intercanvi d'informació, és Fòrum Genera, on s'emmarcaran una sèrie de presentacions a càrrec de diferents empreses. Amb un format àgil i didàctic, aquestes conferències i xerrades permetran al professional conèixer detalladament les característiques d'alguns de les novetats que es mostren en la fira, com a solucions enfocades a optimitzar l'ús de l'energia; aplicacions tecnològiques dirigides a la indústria energètica; eines financeres per emprendre projectes d'inversió orientats a l'estalvi i l'eficiència, o solucions de gestió per a edificis residencials, entre altres temes.

Empreses o entitats relacionades

Genera - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Construcción de balcones: cerámica con sistema de drenaje, impermeabilización y desolidarización.

    Construcción de balcones: cerámica con sistema de drenaje, impermeabilización y desolidarización.

  • Electro portátiles 18V

    Electro portátiles 18V

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    04/07/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    02/07/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis