Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Genera 2008 apuesta por la energía solar fotovoltaica

Genera 2008 aposta per l'energia solar fotovoltaica

17/01/2008

17 gener 2008

La present edició de la Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient, Generalitat 2008 , obrirà les seves portes del 26 al 28 de febrer a la Fira de Madrid (Ifema) per presentar els últims avenços, productes i solucions en matèria d'energies renovables i eficiència energètica .
Conscient de la importància de l'energia solar fotovoltaica, Generalitat destaca aquesta alternativa energètica en el seu programa de conferències amb un ajornada per al dia 27 de febrer en què s'analitzaran l'actualitat i reptes d'aquest tipus d'energia.
L'energia solar fotovoltaica consisteix en la conversió directa de la llum solar en electricitat mitjançant un dispositiu anomenat 'cèl·lula solar'. Aquest tipus d'energia destaca per l'elevada qualitat energètica obtinguda, el reduït o nul impacte ecològic i la seva inesgotable a escala humana.
Actualment, Alemanya és el segon promotor mundial d'energia solar fotovoltaica i, en el rànquing europeu, Espanya ha experimentat un increment substancial en 2006 posicionant com a segon referent en potència d'energia instal. Això explica la amplia representació espanyola de companyies especialitzades en aquesta àrea en el certamen (més del 25 per cent) i l'assistència d'empreses procedents d'Alemanya, Àustria, Xina, Itàlia, Països Baixos o Suïssa.
Les línies actuals d'investigació en energies renovables assenyalen al sol com a font energètica a gran escala i la 'Concentració d'energia solar' (Concentrating Solar Power, CSP), encara en desenvolupament, es presenta com a alternativa ideal.

Empreses o entitats relacionades

Genera - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Construcción de balcones: cerámica con sistema de drenaje, impermeabilización y desolidarización.

    Construcción de balcones: cerámica con sistema de drenaje, impermeabilización y desolidarización.

  • Electro portátiles 18V

    Electro portátiles 18V

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    04/07/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    02/07/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis