Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ifema presenta en el marco de FSMS los salones especializados Tecma, SRR y Esclean 2014

Ifema presenta en el marc de FSMS els salons especialitzats Tecma, SRR i Esclean 2014

09/01/2014

9 de gener de 2014

La Fira Internacional de l'Urbanisme i del Medi ambient Tecma, que la seva desè quarta edició, coincideix amb la Fira de la Recuperació i el Reciclat, SRR, ambdues organitzades per Ifema entre els dies 11 i 13 de juny de 2014, en la Fira De Madrid, presenta en aquesta ocasió una important novetat: el primer Fòrum De les Ciutats, un espai per al debat, l'intercanvi de coneixement i les bones pràctiques urbanes. Una iniciativa que s'emmarca en el Fòrum de Solucions Mediambientals Sostenibles, Fsms.

El Fòrum De les Ciutats posarà especial atenció en les estratègies i solucions vinculades amb el benestar i la qualitat de vida dels ciutadans des d'una visió integral del fet urbà. És a les ciutats on ens enfrontem als majors reptes ambientals i socials, però també és en elles on trobem les respostes, tant des dels àmbits de la gestió pública com a l'entorn de les empreses privades.

Els assistents al Fòrum De les Ciutats podran conèixer les estratègies sostenibles i les bones pràctiques més destacables aplicades en nombroses ciutats, tant espanyoles com d'altres països. També participaran del coneixement i l'experiència de diversos experts tant a la planificació urbana com en les diferents matèries que condicionen els metabolismes urbans.

Fira Tecma en l'edició d'any passat
Fira Tecma en l'edició d'any passat.

Hi haurà solucions urbanes en transport, aigua, energia, residus, noves tecnologies aplicades, cohesió social, etc. Tot això, en un entorn d'intercanvi i participació perquè els assistents puguin rebre informació variada i útil sobre les més òptimes solucions urbanes que contribueixin a millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Així mateix, el Fòrum De les Ciutats també serà l'espai de debat on es podran conèixer altres visions entorn de la ciutat, per exemple amb una mirada més soci ambiental, des d'una perspectiva d'inclusió i cohesió, analitzant els nous reptes urbans en la societat de la informació, valorant l'equilibri entre realitat urbana i entorn natural, o analitzant el paper que han de jugar les ciutats intermèdies en el conjunt del desenvolupament urbà sostenible a nivell global.

Empreses o entitats relacionades

Genera - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Construcción de balcones: cerámica con sistema de drenaje, impermeabilización y desolidarización.

    Construcción de balcones: cerámica con sistema de drenaje, impermeabilización y desolidarización.

  • Electro portátiles 18V

    Electro portátiles 18V

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    04/07/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    02/07/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis