Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Genera 2014 coincidirá con la celebración de las ferias Construtec, Veteco y Piedra

Genera 2014 coincidirà amb la celebració de les fires Construtec, Veteco i Pedra

23/04/2013

23 d'abril de 2013

Genera, Fira Internacional d'Energia i Medi ambient, ha iniciat ja els preparatius de la seva propera edició que, organitzada per Ifema en col·laboració amb Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia (Idae), tindrà lloc en Fira de Madrid, entre els dies 6 i 8 de maig de 2014.

Després dels resultats obtinguts en la seva edició de 2013, celebrada en coincidència amb Climatització, Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació i refrigeració, Genera s'aferma, una vegada més, com la cita anual de referència del sector de les energies. Un total de 348 empreses i la visita de 20.014 professionals de 51 països van conformar un dels escenaris més dinàmics i representatius d'aquest sector que avança a gran velocitat i cada any converteix a la fira en un aparador altament innovador.

Genera 2013
Genera 2013.
Amb Genera 2014, Ifema torna a situar a la fira en un context d'importants sinergies, gràcies a la coincidència amb la Setmana de la Construcció, l'esdeveniment en el qual s'integren els salons Construtec, Saló Internacional de la Construcció; Pedra, Fira Internacional de la Fira Natural, i Veteco, Saló Internacional de la Finestra i el Tancament Acristalado. L'objectiu és reforçar el poder de convocatòria de Genera amb el d'aquestes cites del món de l'arquitectura i la construcció, que mantenen una estreta i creixent relació amb els temes energètics en assumptes tals com la rehabilitació energètica, l'arquitectura bioclimàtica, i en general, l'eficiència i sostenibilitat aplicades a aquesta activitat.

D'aquesta manera, Genera obre per a les empreses participants noves oportunitats de negoci i contacte professional en un marc afavorit també per algunes mesures normatives de recent implantació.

Com ja és habitual, l'oferta de Genera contemplarà una àmplia perspectiva de les novetats tecnològiques, solucions i serveis relacionats amb les diferents fonts energètiques amb la representació dels sectors de cogeneració i micro-cogeneració, solar tèrmica, solar fotovoltaica i termosolar, biomassa, eòlica i mini eòlica, hidrogen i pila, geotermia, així com les propostes d'empreses de serveis energètics.

Des d'aquest punt de vista, la visita a Genera està especialment recomanada a professionals de consultories, enginyeries, construcció i comerç; usuaris industrials d'energia; fabricants i distribuïdors d'equips; instal·ladors i empreses de manteniment; promotors de projectes energètics; universitats i centres de recerca; prescriptores i promotors immobiliaris; administracions públiques i en general, a tots els professionals que interessats en els temes d'estalvi energètic i medi ambient.

Empreses o entitats relacionades

Genera - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Construcción de balcones: cerámica con sistema de drenaje, impermeabilización y desolidarización.

    Construcción de balcones: cerámica con sistema de drenaje, impermeabilización y desolidarización.

  • Electro portátiles 18V

    Electro portátiles 18V

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    04/07/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    02/07/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis