Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Climatización y Genera convertirán a Madrid en capital de la eficiencia energética y la sostenibilidad
Fira de Madrid acull la celebració simultània dels dos salons entre el 26 de febrer i l'1 de març

Climatització i Genera convertiran a Madrid en capital de l'eficiència energètica i la sostenibilitat

Redacció Interempresas05/02/2013
Madrid es convertirà l'última setmana de febrer a la capital de l'eficiència energètica i la sostenibilitat amb motiu de la celebració de Climatització i Genera. Els dos salons coincidiran aquest any en Fira de Madrid, i reuniran prop de 900 empreses, entre expositors directes i representats, que exhibiran les seves propostes més avantguardistes en matèria d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació, Refrigeració, així com les últimes novetats tecnològiques en l'àmbit de les Energies Renovables i el Medi ambient.

La Fira Internacional d'Energia i Medi ambient, Genera, avança les seves dates i mostrarà les novetats de prop de 300 empreses, del 26 al 28 de febrer. D'aquesta forma, coincideix en temps amb Climatització, Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació i Refrigeració, que, entre els dies 26 de febrer a l'1 de març, presenta l'oferta de més de 600 companyies.

Tots dos certàmens, organitzats per Ifema, tenen un ampli respatller del sector. En el cas de Genera la trobada compta amb la col·laboració de l'Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia (IDAE); mentre que Climatització està promoguda per l'Associació de Fabricants d'Equips de Climatització (AFEC). Així mateix, els salons reben el suport de les associacions empresarials i professionals més representatives en cada àmbit, a través de la seva presència en els respectius Comitès Organitzadors i amb una participació molt activa en els espais expositius i divulgatius.

Genera 2012
Genera 2012.

Major atractiu per al públic professional

La coincidència de tots dos salons permetrà al visitant aprofitar les sinergies que es desprenen dels seus continguts i conèixer de primera mà nous productes, equips i sistemes amb un alt component tecnològic i innovador. Unes propostes que, a més, es presenten especialment marcades pel repte de l'eficiència energètica i la sostenibilitat, aspectes que estan íntimament lligats al desenvolupament de tots dos sectors i a l'interès actual del mercat.

Des d'aquest punt de vista, l'oferta de Climatització i Genera està especialment recomanada a un ampli col·lectiu professional entre els quals es troben consultories; enginyeries; construcció; comerç; usuaris industrials d'energia; fabricants i distribuïdors d'equips; instal·ladors i empreses de manteniment; promotors de projectes energètics; universitats i centres d'investigació; prescriptores i promotors immobiliaris, i administracions públiques, entre uns altres.

A més de l'àmplia perspectiva de novetats, serveis i solucions que ofereix la visita a les dues fires, el visitant podrà participar en múltiples activitats que tindran lloc de forma paral·lela a l'exposició comercial, com a jornades tècniques, tallers i trobades, en els quals s'abordaran temes de gran interès i actualitat, i que proporcionaran una ocasió immillorable pel networking professional. En aquest sentit per garantir una major accessibilitat a tots els continguts, Ifema ha desenvolupat una APP amb la qual el visitant es podrà descarregar els programes d'ambdues fires i disposar d'una informació actualitzada al moment i seleccionar les conferències del seu interès.

D'altra banda, i amb la finalitat de contribuir a afavorir el trasllat dels professionals, Ifema, en col·laboració amb algunes associacions sectorials, està organitzant en diferents ciutats de fora de Madrid visites col·lectives a tots dos certàmens, facilitant el seu transport, a través d'autobusos i AVE.

L'eficiència energètica, protagonista en tots dos esdeveniments

Climatizacion i Genera també tenen en comú la celebració un ampli programa d'activitats paral·leles, destinades totes elles a oferir al professional una àmplia perspectiva dels avanços produïts en els seus respectius sectors, i en el qual igualment tindran un important pes els temes relacionats amb l'estalvi energètic i la preocupació mediambiental.

En aquest context, el programa de conferències Foroclima comptarà amb dues sessions plenàries en les quals s'abordarà La nova Directiva Europea sobre eficiència energètica i el futur Reial decret sobre certificació energètica en edificis existents, i prop de 50 conferències entorn de 10 sessions, sobre Normalització i Reglamentació; Eficiència energètica en projecte i en instal·lacions existents; Tecnologia: Equips i Solucions; Gestió Tècnica d'Edificis i Manteniment, i Frio Industrial. Un últim capítol es dedicarà a qüestions relacionades amb el confort, monitoratge així com sobre energies renovables en climatització. Aquest programa es desenvoluparà al llarg de les jornades centrals de fira, els dies 27 i 28 de febrer

El programa de Jornades Tècniques de Genera, per la seva banda, contemplarà el desenvolupament de 23 sessions, al llarg de les tres jornades de la fira, i una sessió específica dedicada a la nova Directiva d'eficiència energètica, que introdueix importants canvis legislatius per al sector energètic. També, es presentaran els programes internacionals de suport a la investigació i innovació en matèria d'energia.

En el capítol dedicat a desatacar la labor de les empreses en I-+D+i, ambdues fires presenten la Galeria d'Innovació, que oferirà una interessant visió de les tecnologies i línies d'avanç en les quals treballen les empreses dels respectius sectors.

Completant els continguts de Climatització, s'ha organitzat, per segona edició consecutiva el Taller de Tècniques Aplicades, Taller TAC, un espai formatiu i pràctic que posa el focus d'atenció en els instal·ladors. I com a novetat aquest any, se celebrarà l'Aula d'Aplicacions Singulars, una activitat fonamentalment dirigida al col·lectiu d'enginyers en el qual s'exposaran casos reals d'instal·lacions crítiques de climatització i la resolució pràctica del problema per part de l'enginyer.

Empreses o entitats relacionades

C&R Ifema
Genera - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Construcción de balcones: cerámica con sistema de drenaje, impermeabilización y desolidarización.

    Construcción de balcones: cerámica con sistema de drenaje, impermeabilización y desolidarización.

  • Electro portátiles 18V

    Electro portátiles 18V

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    04/07/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    02/07/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis