Bombas Letrin, S.L. - Electrobombes

Letrin SL SF y SG, SLI, SFI DIC

Electrobombas verticals: fabricades sota demanda

Fotografia de Electrobombas verticals
Les electrobombas verticals de l'empresa Bombes i Aplicacions Sulé es classifiquen segons la seva sèrie depenent del cabal:

La seriï SL SF i SG són electrobombas verticals de canya de 0,5 a 2.5 m en versions estàndard. Fabricades sota demanda fins a 4 m, compten amb impulsors oberts L ,vortex F i monobicanal C. El cabal màxim és de 350 m3/h, l'altura màxima de 50 mca, la velocitat màxima de 3.600 rpm, la temperatura màxima de 90 C, i la viscositat màxima de 300 cps. Compten amb un tancament mecànic.

La sèrie DSRL són electrobombas verticals de canya. Es tracta de la versió industrial i reforçada de les sèries anteriors per al treball d'aigües brutes agressives i amb condicions de treball dures. Reforçades amb doble estanqueïtat i amb refrigeracions exteriors de les parts internes de la bomba, les longituds de canya és fins a 4 m. Els impulsors estan oberts B, vortex F i monobicanal C. El cabal màxim és de 600 m3/h, l'altura màxima de 80 mca, la velocitat màxima de 3.600 rpm, la temperatura màxima 90 °C, i la viscositat màxima 300 cps.

Per la seva banda, la sèrie DIC són electrobombas verticals cantilever, sense rodaments interiors, ni oli-grassa i sense tancament mecànic. La longitud de la canya és fins a 1,8 m i els impulsors oberts B, vortex F. El cabal màxim és de 600 m3/h, l'altura màxima de 80 mca, la velocitat màxima de 2.850 rpm, la temperatura màxima de 120 °C, i la viscositat màxima de 300 cps.

Finalment, la sèrie DIC és igual en construccions Aisi 316 i CA 40.