Bombas Letrin, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Bombas Letrin, S.L.
C/ Emilio Alcalá Galiano, 24 bis, nave B
08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑933383714  
🖷:  +34‑933384597
w:  www.bombassule.com
Bombes per a aigües residuals

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Bombas Letrin, S.L.

Amb una plantilla composta per 8 persones i una experimentada oficina tècnica, l'empresa basa la seva filosofia d'empresa a oferir als seus clients un producte adaptat a les seves necessitats i concebut a la mesura. Així, Sule s'ha especialitzat en bombes centrífugues per a fluids carregats (aigües residuals, plantes depuradores, processos industrials, etc.). En aquest sentit, l'experiència anterior de l'equip humà de Sule en el sector fa que pugui oferir una àmplia gamma de solucions, que van des de les electrobombas submergibles a les horitzontals, passant per les verticals i per tot tipus d'accessoris. L'àmbit d'acció de l'empresa se circumscriu, de moment, al territori nacional, si ben no es descarta en un futur una possible internacionalització de la seva activitat.
Entre els plans de futur de Sule es troba l'obtenció de la norma de certificació de qualitat ISO-9001, exigència fonamental per poder distribuir els seus productes als mercats exteriors. Aquest tràmit, no obstant això, vindrà a ratificar el seu actual estàndard de qualitat, fruit del treball i l'estudi de la seva oficina tècnica. Quant al servei, Sule pretén potenciar el seu departament d'atenció al client, assessorant-li i treballant conjuntament amb ell per trobar la solució a les seves necessitats en el dise o, concepció i desenvolupament de les bombes adequades.