Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Runtal presenta sus novedades 2009 en Climatización
Els models Spazio Hàbitat, Jet-X Hàbitat, Arteplano Hàbitat i velum Hàbitat incorporen, en la versió elèctrica, fluid termodinàmic i ecològic

Runtal presenta les seves novetats 2009 en Climatització

05/02/2009

5 febrer 2009

L'empresa Runtal Radiadors presentarà les seves novetats 2009 a la Fira Climatització, del 24 al 27 de febrer, a Ifema, Madrid. L'estand exhibirà en exclusiva el nou sistema de calefacció elèctrica Runtal Hàbitat, a més d'un un avanç dels últims dissenys de la marca.
Runtal Radiadors, SA, filial espanyola de la suïssa Zehnder Group, està especialitzada en el disseny, fabricació i comercialització de radiadors de disseny ia mida per a calefacció. Tots els productes Runtal, tant radiadors com tovallolers, estan fabricats amb tubs d'acer soldat. L'empresa presenta a Ifema les seves últimes novetats.

Sistema Runtal Hàbitat

Els models Spazio Hàbitat, Jet-X Hàbitat, Arteplano Hàbitat i velum Hàbitat conserven tota l'elegància del disseny Runtal i incorporen, en la versió elèctrica, el fluid termodinàmic i ecològic. L'accessori Runtal controlprog es comunica amb cada un dels radiadors de la casa mitjançant la xarxa elèctrica ja existent, la qual cosa evita fer obres i instal lacions noves. Amb aquest sistema s'obté un important estalvi energètic.
Runtal Versus elèctric a l'esquerra i Runtal velum elèctric, a la dreta
Runtal Versus elèctric a l'esquerra i Runtal velum elèctric, a la dreta.

Sèrie Atellier Collection

La nova col lecció 2009 de Runtal que inclou els següents models:

  • Runtal Puzzle: el disseny guanyador dels premis Comfort & Design i GranDesign Ètic International Award durant el 2008. El seu creador, el suís Claudio Colucci, ha proposat 23 models, tots realitzats amb estructura tubular d'acer de 25 mm. El seu funcionament és elèctric amb termòstat de paret a infrarojos o amb connexió al sistema de calefacció general. La instal lació és de forma ràpida i senzilla amb els enganxalls proporcionats en diverses versions. En cas que es desitgi un canvi només cal substituir els enganxalls del radiador ja muntat. El resultat és tan lúdic com el seu nom.
  • Runtal Quadri: les línies quadrades se superposen en el recorregut vertical i fan d'aquest model un radiador geomètric que es caracteritza per espais plens i buits que aconsegueixen un equilibri perfecte.
  • Runtal Flow Form: L'estructura d'aletes siluetejades i contínues, li donen a aquest model un aspecte tecnològic que suggereix ambients on l'arquitectura 'fa l'ullet' a la tecnologia.
  • Runtal Bolet: aquest disseny es caracteritza per les seves tubs d'acer de 60 mm de diàmetre, el doble de l'habitual. L'estètica és molt familiar gràcies a que els tubs estan molt a prop entre si.
  • Runtal Spirale: un radiador compost per un tub en espiral que sembla que mai acaba, com si seguís fins a l'infinit. La seva forma lúdica el converteix en un radiador ideal per a ambients moderns o infantils.
Runtal Trencaclosques, disseny guanyador dels premis Comfort & Design i GranDesign Ètic International Award durant el 2008...
Runtal Trencaclosques, disseny guanyador dels premis Comfort & Design i GranDesign Ètic International Award durant el 2008.

Runtal AX i AX Onda

Runtal AX és un radiador de tub pla de 38 mm d'ample, que destaca per la seva poca profunditat i el seu baix contingut en aigua. El tub més estret i la major separació entre elements permeten una millor distribució de la calor. Està disponible amb tubs verticals i horitzontals, simples o dobles, a més de qualsevol disseny a mida que s'ajusti a les necessitats del client. Es pot fabricar en els més de 50 colors de la carta cromàtica de Runtal Collection.

Runtal AX Onda incorpora una lleu ona sinuosa que li proporciona un aspecte modern, minimalista i decoratiu alhora que conjuga totes les característiques tècniques i prestacions de la gamma Runtal AX.

Runtal Elite

Radiador-tovalloler de tubs rodons i soldats per darrere per crear una sensació de transparència i originalitat. Pot ser utilitzat com a radiador de calefacció, com tovalloler i com separació d'ambients al bany.
Runtal AX és un radiador de tub pla de 38 mm d'ample, que destaca per la seva poca profunditat i el seu baix contingut en aigua...
Runtal AX és un radiador de tub pla de 38 mm d'ample, que destaca per la seva poca profunditat i el seu baix contingut en aigua.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    17/10/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    15/10/2024

Enllaços destacats

Tecnofrío 2024Rebuild Rehabilita - NebextConaif27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)iClima

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis