Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Uponor presenta sus novedades en la feria Climatización 2009
L'estand de l'empresa finlandesa se situa en el pavelló 9, C08

Uponor presenta les seves novetats a la fira Climatització 2009

Redacció Interempreses03/02/2009

3 febrer 2009

Les noves solucions de Uponor responen als desitjos de la companyia de facilitar el treball dels professionals del sector i oferir un millor servei als usuaris finals. En aquest cas, la companyia finlandesa exposa les seves novetats al Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació i Refrigeració per tal d'oferir alternatives que millorin les ja existents en tots els segments del mercat. Les noves normatives, pel que fa a eficiència energètica es refereix, i la preocupació compartida per les institucions sobre la reducció de les emissions de CO 2 a l'ambient i despesa energètica, són les premisses que han servit com a referència per complir amb aquestes millores.

Les novetats de Uponor en Climatització són dos: el sistema Mini de climatització invisible, destinat al mercat de la rehabilitació amb un pes i alçada mínim, pel que s'adapta a tot tipus d'edificacions, la canonada Uponor Pex amb aïllament tèrmic que aconsegueix una màxima eficiència en conservar la temperatura de l'aigua que circula per ella sense que l'afectin elements

El sistema Mini de climatització invisible redueix fins en un 30% el consum energètic i permet utilitzar fonts d'energia alternatives...
El sistema Mini de climatització invisible redueix fins en un 30% el consum energètic i permet utilitzar fonts d'energia alternatives.

Sistema Mini de climatització invisible: estalvi energètic a l'abast de totes les llars

Uponor llança al mercat el sistema Mini de climatització invisible. Es tracta d'un nou producte destinat a la rehabilitació i reforma de tot tipus d'edificacions, un revolucionari sistema de terra radiant amb un pes i alçada mínim, tan sols 1 centímetre, que pot ser instal lat sobre el paviment antic, sense restar alçada a la estada. El funcionament del sistema Mini segueix els mateixos fonaments que la solució tradicional de climatització invisible. Es compon d'un circuit de canonades que s'integra en el sòl de l'edificació a través del qual circula aigua a la temperatura desitjada segons l'època de l'any. Durant l'hivern, el morter autoanivellant absorbeix la calor que desprenen les canonades i el cedeix al paviment superior, que al seu torn es transmet a les parets i sostre mitjançant radiació. En canvi a l'estiu, l'eficiència de la solució redueix la temperatura en l'ambient, a través de radiació, fins a aconseguir un adequat grau de confort.

El sistema Mini de terra radiant té un pes i alçada mínims, tan sols 1 cm i pot ser instal lat sobre el paviment antic
El sistema Mini de terra radiant té un pes i alçada mínims, tan sols 1 cm i pot ser instal lat sobre el paviment antic.

La fàcil i ràpida instal lació del sistema Mini accelera el procés d'execució de l'obra, fins al punt que en menys de 3 dies pot ser instal lat en un habitatge tipus, de 90-100 metres quadrats. A més, les seves mides fan possible que s'adapti a tot tipus d'edificacions, conservant tots els beneficis de la solució tradicional:

  • Refrigeració-Calefacció: un mateix sistema per tot l'any, estiu i hivern. (Més espai útil per a l'usuari i menor inversió en integrar dos sistemes en un).
  • Estalvi energètic i respecte mediambiental: redueix fins en un 30 per cent el consum energètic, el que representa un estalvi d'uns 300 euros anuals (estudi realitzat sobre la base d'un habitatge en alçada de 90 metres quadrats que compleix el CTE). A més, permet utilitzar fonts d'energia alternatives com l'energia solar tèrmica o l'energia geotèrmica, entre altres. Així mateix, redueix les emissions de CO 2 en l'ambient en un 30 per cent.
  • Aspecte estètic: el sistema Mini de climatització invisible d'Uponor no requereix d'elements externs per a la distribució de la calor-fred. La solució s'instal en l'estructura de l'edificació pel que no ocupa espai i permet una total llibertat decorativa.
  • Màxim confort i salubritat: la solució de Uponor distribueix la temperatura de forma homogènia. A més, el funcionament de la solució, a diferència dels sistemes de refrigeració tradicionals, no es basa en corrents d'aire. Això evita el moviment de pols i les consegüents reaccions al lèrgiques que desencadena.

Canonada Uponor Pex preaïllats: millora l'eficiència tèrmica i augmenta la rendibilitat

La nova canonada Uponor Pex preaïllats es presenta com la millor solució per assolir una major eficiència tèrmica en instal·lacions de calefacció i refrigeració. Gràcies a l'alta qualitat de l'aïllament de la canonada Uponor Pex la temperatura de l'aigua que circula per ella amb prou feines es veu afectada per les condicions tèrmiques externes. La solució de Uponor és el component perfecte lar a les quals la temperatura de l'aigua sigui menor que la temperatura ambient del local o que, sent la temperatura de l'aigua superior a 40 º C, transcorre per locals no calefactats. La canonada Uponor Pex preaïllats suposa una important millora en qüestions d'eficiència tèrmica ja que minimitza les pèrdues energètiques.

Algunes de les principals avantatges de la canonada Uponor Pex preaïllats, amb aïllament tèrmic:

  • Més eficiència logística: redueix l'espai necessari en magatzem a gairebé la meitat (en unificar canonada i aïllament en una única referència) sense necessitat càlculs per alinear la demanda d'aïllaments i canonades.
  • Menor temps d'instal lació: en no haver de posar l'aïllament de forma manual, la instal lació pot realitzar-se en la meitat de temps.
  • Major eficiència tèrmica: un aïllament d'altíssima qualitat que recobreix tota la superfície de la canonada garanteix mínimes pèrdues energètiques. Reducció de consums per a l'usuari i emissions de CO 2 a l'ambient.
  • Més eficiència acústica: minimitza els sorolls (sense sorolls molestos per a l'usuari).
  • Excel lent acabat amb recobriment plàstic: protecció extra contra humitats, olis i altres agents externs. Disponible per canonades de Pex de 16, 20 i 25 mm.
Uponor Pex preaïllats compte un acabat amb recobriment plàstic: protecció extra contra humitats, olis i altres agents externs...
Uponor Pex preaïllats compte un acabat amb recobriment plàstic: protecció extra contra humitats, olis i altres agents externs.

Comentaris de l'article/notícia

#1 - yamil quintana
29/01/2010 2:22:33
pregunta,que fuente de energia se utiliza para el funcionamiento del sistema,frio o calor y como funciona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    17/10/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    15/10/2024

Enllaços destacats

iClimaTecnofrío 2024Conaif27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis