Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Contadores MeiStream, de Sensus, para gestión y consumo ‘sostenible’ de agua, en Smagua
Pavelló 2, carrer B-C, n º 1-4

Comptadors MeiStream, de Sensus, per gestió i consum 'sostenible' d'aigua, en Smagua

Redacció Interempreses08/02/2010

8 febrer 2010

"Tan important és conèixer i gestionar el consum d'aigua d'un habitatge-raona Víctor Pinedo, director general d' Sensus a Espanya-com controlar-en una explotació agrària, en una planta dessaladora o en una factoria ". Després d'una declaració com aquesta, es troba una extensa gamma de comptadors de tecnologia puntera. Coincidint amb la celebració de Smagua, Sensus mostra al seu estand la línia de comptadors MeiStream, primers del món certificats amb la tecnologia Wolfmann a Classe C.
Sensus, pionera en el llançament de comptadors d'última tecnologia, així com en la introducció de telemedición per gestionar incidències a l'instant...
Sensus, pionera en el llançament de comptadors d'última tecnologia, així com en la introducció de telemedición per gestionar incidències a l'instant.

Sistemes i solucions de metratge per al sector hídric, tant per a usuaris domèstics com industrials. Sota aquesta perspectiva, Sensus porta a Smagua seus últims llançaments de comptadors, amb materials composite més innocus i eficients que els habituals, i en l'aplicació de telemedición per manejar i solucionar incidències a l'instant, via remota. Amb motiu del certamen, els comptadors MeiStream acapara l'interès dels usuaris, com els primers del món certificats amb la tecnologia Woltmann a Classe C.

Comptadors aptes per a cabals alts, mitjans i baixos

Des d'un punt de vista tecnològic, el desenvolupament de la gamma MeiStream suposa un 'salt endavant' en tecnologia de mesurament d'aigua comercial i industrial. Disponible en dues versions (MeiStream i MeiStream Plus), aquesta línia d'equips substitueix a tres gammes de comptadors estàndard. La primera, considerada la versió bàsica, uneix les característiques de l'estàndard dels mesuradors WP i WS (cos de comptador curt i llarg). Aquest model ha estat optimitzat per a cabals mitjans i alts, encara que també dóna cobertura a cabals baixos dels mesuradors WS. La segona, més completa, anomenada MeiStream Plus, és el primer comptador de tipus Woltmann per a la classe C. Aquest equip està indicat per a cabals molt petits i és més resistent que els models estàndard de raig únic.

La línia MeiStream, disponible en dues versions, substitueix a tres gammes de comptadors estàndard. La primera, ha estat optimitzada per cabals mitjans i alts. La segona, és el primer comptador tipus Woltmann per a la classe C
Una altra de les seves principals prestacions, és el bloc de mesurament de MeiStream, compatible amb el cos dels mesuradors Sensus WP-Dynamic. "Això suposa que els mesuradors WP-Dynamic que estan actualment funcionant poden ser modernitzats amb un esforç mínim i així millorar tecnològicament", argumenta Fernando Gascón, director comercial de Sensus Metering Systems a Espanya. "Aquesta és un avantatge clau-argumenta-per a les empreses subministradores d'aigua. A més, la gamma MeiStream s'adapta a aquells llocs on hi ha instal·lacions de comptadors WS, WP i de raig únic ".

Comptadors amb 'turbina flotant'

El desenvolupament de la sèrie MeiStream comporta també un nou disseny del seu rotor. La turbina es localitza enmig d'un cub esfèric, surant entre els seus dos suports com a resposta a la presència de dos factors: pressió i flux. El pes específic del rotor, s'aproxima al zero en l'aigua, pel que no hi ha fricció alguna amb els seus suports. És el que es coneix com 'balanç tridimensional del rotor'. "El principal avantatge del comportament del rotor és que funciona sense fricció a molt alts fluxos, però també es comença a moure a fluxos molt baixos", explica Gascón. En resum, qualsevol proveïdor d'aigua que utilitzi el nou MeiStream es pot beneficiar dels seus avantatges tecnològics que deriven en una optimització del rendiment de les seves xarxes.

Vista del funcionament de la turbina flotant.
foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSmagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

¿Ozono o cloro?

Los expertos de Salher abordan las particularidades de cada tecnología de potabilización de agua

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis