Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Genebre presenta novedades en los catálogos 2014

Genebre presenta novetats als catàlegs 2014

06/06/2014

6 de juny de 2014

Genebre llança els seus nous catàlegs de les línies hidrosanitaria, industrial, aixeteria i col·lectivitats per al mercat global. S'inclouen novetats en cadascuna de les divisions que complementen tota l'àmplia gamma Genebre adequant-la cada vegada més a les necessitats dels clients. Al mateix temps s'han revisat alguns preus i l'aplicació serà efectiva a partir d'aquest mes de juny.

Nous catàlegs de Genebre
Nous catàlegs de Genebre.
Al catàleg de la línia hidrosanitaria, les principals novetats se centren en la Sèrie de Vàlvules de Gas Espanya amb certificació Aenor; altres vàlvules d'esfera, vàlvules d'encastar, d'esquadra, de jardí.

També la nova vàlvula de comporta per a transformadors, noves incorporacions a l'apartat de filtres acte-limpiantes, i reductores de pressió a bridas. S'amplia a més la gamma de controladors automàtics de bombes d'aigua.

En el capítol de Climatització, s'inclou tota la sèrie de calefacció, energia solar i les bombes de condensació per a instal·lacions d'aire condicionat. I també incorpora nous comptadors d'aigua en l'últim capítol.

Quant al catàleg de la línia industrial, es descriuen les vàlvules esfera d'alta pressió, vàlvula papallona amb seients de PTFE, vàlvula tipus wafer, manifolds per a instrumentació, vàlvula d'equilibrat estàtic, purgadores termodinàmics, vàlvula de retenció a disc PN63 i se segueix reforçant el capítol d'Automatització amb la vàlvula pneumàtica 2 vies modulante, actuadors pneumàtics i elèctrics i fitting inoxidable i ràcords amb bicono també inoxidable AISI 316 - Rosca ISO 7 R - Rp / NPT ASME B 1.20.1 i amb una pressió màxima de treball de 315 bar.

Empreses o entitats relacionades

Genebre, S.A.
Genebre, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    16/10/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    02/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaRAI AmsterdamEcofira - Feria Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis