Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Genwec Washroom, la nueva empresa de Genebre Group

Genwec Washroom, la nova empresa de Genebre Group

31/01/2014

31 de gener de 2014

Genebre, especialista en el disseny, producció i comercialització de vàlvules i accessoris per al control de fluids i aixeteria, tant en el sector de la construcció (instal·lacions d'aigua i calefacció) com en el sector industrial, compta amb més de 32 anys d'experiència al mercat i amb una àmplia xarxa comercial que cobreix tot el territori nacional, a més d'Europa i Amèrica. Actualment ven els seus productes en més de 110 països a tot el món (exportació 68%).

Seguint la línia del grup, Genwec neix amb la intenció de ser capdavantera i referent en el sector d'equipaments de bany per a col·lectivitats, aportant solucions integrals a partir de productes d'innovador disseny i altes prestacions.

Amb aquest projecte Genebre Group complementa el portafolio de productes, que permet consolidar una nova via de comercialització a través del Canal Contract. (Genebre + Hobby Flower + Genwec).

És per aquests criteris que Genwec dissenya, desenvolupa i comercialitza una àmplia gamma de productes en acer inoxidable i altres materials, combinant qualitat/durabilitat amb les tendències més actuals que demanda el mercat i d'aquesta forma, aportar solucions integrals per a la higiene i el confort dels usuaris, complint rigorosament els criteris d'homologació i control que marca la ISO 9001:2000.

Aquesta gamma està conformada per productes com: Assecadors de mans, Assecadors de pèl, Dispensadores de paper, Dispensadores de sabó, Accessoris de bany, Papereres, Cambiapañales, Sanitaris d'acer inoxidable, Mobles compactox inox, Fuentes d'aigua, Ajudes tècniques a la mobilitat, Lavaojos i dutxes d'emergència, Griferia temporitzada i Exterminadores d'insectes.

El capítol d'Assecadors de mans és fruit de l'acord signat amb World Dryer, multinacional americana, i Genwec el passat mes d'agost, en virtut del com Genwec es converteix en distribuïdor en exclusiva dels seus productes per a Europa i Rússia.

La resta de productes són de producció pròpia, aprofitant l'experiència productiva del grup dels últims 20 anys.

Pàgina del catàleg de Genwec Washroom
Pàgina del catàleg de Genwec Washroom.

Empreses o entitats relacionades

Genebre, S.A.
Genebre, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    16/10/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    02/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaRAI AmsterdamEcofira - Feria Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis