Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Acciona Agua recibe el certificado Aenor de Gestión de la Energía

Acciona Aigua rep el certificat Aenor de Gestió de l'Energia

16/01/2014

16 de gener de 2014

Acciona Aigua ha obtingut el certificat del Sistema de Gestió de l'Energia conforme als requisits de la Norma internacional ISO 50001, que concedeix la Associació Espanyola de Normalització i Certificació (Aenor). Aquest certificat acredita el compromís d'Acciona Aigua amb l'eficiència energètica i la millora contínua i suposa un valor afegit per a les organitzacions, a causa dels seus avantatges: ajuda a reduir el consum d'energia, els costos financers associats i les emissions de gasos d'efecte hivernacle; a més, les empreses que obtenen aquest certificat de forma creixent són valorades positivament en les contractacions públiques.

L'obtenció d'aquesta certificació s'engloba dins del Pla Director de Sostenibilitat d'Acciona: reforça el seu compromís continu amb el desenvolupament sostenible i enforteix el reconeixement a la seva voluntat de reduir l'emissió de gasos d'efecte hivernacle, la utilització eficient dels recursos i la millora de les condicions laborals dels seus empleats. L'abast de la certificació ISO 50001 a Acciona Aigua inclou tota l'activitat d'operació i manteniment (en plantes de tractament d'aigua potable, residual urbana i dessalinització d'aigües salobres i de mar), així com la gestió de serveis de proveïment d'aigua potable (captació, potabilització, distribució, gestió d'abonats) i clavegueram.

Certificat d'Acciona Aigua
Certificat d'Acciona Aigua.
Ana Torre Miguel, directora de Prevenció, Qualitat, Medi ambient i Gestió Energètica d'Acciona Aigua ha rebut el certificat de mans de Luz Emparanza, directora d'Aenor al País Basc. Actualment, al món hi ha més de 2.000 organitzacions de diferents grandàries i sectors d'activitat que han certificat el Sistema de Gestió Energètica. Aenor, l'entitat de referència a Espanya, té vigents 120 certificats ISO 50001 en diversos països del món.

Espanya és el segon país del món per nombre de certificats del Sistema de Gestió de l'Energia conforme a la norma ISO 50001, segons l'últim informe de l'Organització Internacional de Normalització (ISO). El creixement d'aquest certificat a tot el món en 2012 va ser del 332%, en el segon any en el qual s'analitza la seva implantació mundial.

La certificació segons ISO 50001 constitueix una eina útil i eficaç per millorar l'acompliment energètic; donar compliment de forma continua a la legislació vigent en la matèria; facilitar la comesa dels Gestors Energètics, i implantar i realitzar el seguiment d'actuacions procedents d'auditories energètiques. Així mateix, permet disminuir el consum d'energia primària, la dependència exterior i la intensitat energètica, fomentant l'ús d'energies renovables; d'aquesta forma, contribueix a millorar la competitivitat de les organitzacions.

Empreses o entitats relacionades

Acciona Energía, S.A.
Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    02/10/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaTechsolidsRAI AmsterdamSmagua - Feria de ZaragozaAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis