Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Genebre centra sus proyectos en la internacionalización

Genebre centra els seus projectes en la internacionalització

20/12/2012

20 de desembre de 2012

Genebre, la factoria barcelonina de disseny, producció i comercialització de vàlvules per al control de fluids, ven ja en més de 100 països i posseeix una extensa xarxa comercial. En aquest afany internacional que la signatura potencia dia a dia la seva propera estació és Mèxic.

Créixer per dins significa també créixer per fora. Una filosofia que Genebre manté des de fa gairebé tres dècades, quan va començar la seva marxa com una il·lusionant empresa familiar. Una filosofia de creixement que avui dia es confirma, ara que està considerada com un referent mundial dins del sector del control de fluids. En la seva voluntat d'expandir-se, la marca catalana aposta en l'actualitat per Mèxic com un mercat atractiu per a la seva internacionalització, país en el qual Genebre projecta iniciatives empresarials.

Els nombres de la companyia confirmen l'expansió que està duent a terme en els últims anys. A la seu central a L'Hospitalet de Llobregat se li han sumat oficines pròpies a Xina, Argentina i Brasil. Una mostra inequívoca de la vocació internacional d'aquesta empresa, recolzada per agents comercials en 20 nacions i realitzant vendes en 102 països repartits per tot el món.

L'estratègia d'internacionalització de la factoria catalana es recolza en una plantilla altament qualificada de 180 professionals, dels quals 120 treballen a la seu central a Barcelona i els 60 restants es distribueixen per la resta de les seus de la signatura al món. Un equip que desenvolupa, produeix i comercialitza tres grans línies de productes de valvulería (Hidrosanitaria, Industrial i Aixeteria) amb més de 15.000 referències al mercat. Una àmplia gamma d'articles al servei d'indústries i particulars, que a més compta amb una xarxa comercial implantada en tot el territori nacional, i disposa d'una forta presència en el continent europeu i americà.

Empreses o entitats relacionades

Genebre, S.A.
Genebre, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    16/10/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    02/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaRAI AmsterdamEcofira - Feria Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis