CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Sistemes de guiat per a maquinària

New Holland EZ-Steer

Sistemes de guiat assistit: gira el volant per l'usuari

Fotografia de Sistemes de guiat assistit
EZ-Steer és el sistema de guiat assistit per GPS més senzill i versàtil del món i pot instal·lar-se en tots els models de vehicles del mercat sempre que estiguin equipats amb direcció assistida. El sistema EZ-Steer gira el volant per l'usuari. Això s'aconsegueix mitjançant motor elèctric que s'instal·la al costat de la columna d'adreça del vehicle i que es controla des de la pantalla de guiat. Mentre l'EZ-Steer manté el vehicle en línia en qualsevol tipus de terreny, vostè pot concentrar-se en moltes altres tasques, com el maneig d'un pulverizador o una plantadora, per millorar la qualitat del seu treball i el rendiment del cultiu i al mateix temps que redueix l'estrès.

Tecnologia de compensació de terreny: la tecnologia de compensació del terreny calcula la diferència entre la ubicació de l'antena GPS i la posició de treball desitjada, prenent com a referència el punt central del vehicle sobre el terreny. La tecnologia T2 millora la precisió entre passades sense importar el pendent del terreny.

Controlador d'EZ-Steer: usant les dades del receptor GPS, el controlador d'EZ-Steer envia instruccions precises al motor instal·lat al costat del volant. La tecnologia T2 permet corregir contínuament el balanceig i l'oscil·lació del vehicle. Aquest controlador permet conèixer la posició exacta sobre el terreny.

Motor d'EZ-Steer: el motor d'EZ-Steer rep els senyals elèctrics del controlador d'EZ-Steer i les converteix en moviments precisos capaços moure el volant el necessari per mantenir la trajectòria desitjada. A qualsevol moment es pot prendre el control de la màquina, solament s'ha de girar el volant. Un pedal dempeus opcional permet activar i desactivar còmodament el sistema EZ-Steer sense necessitat d'haver d'usar les mans.

El sistema EZ-Steer és compatible amb les pantalles EZ-Guide 250, EZ-Guide 500, EZ-Guide Plus, FM-750 i FM-1000 capaces d'oferir una precisió de 2,5 cm quan s'usa amb RTK*.

*No és compatible amb EZ-Guide 250.