CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0
Av. Aragón, 402 1ª planta Ala Este
28022 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913251185  
w:  www.newholland.es
Fabricació de Maquinària agrícola

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0

Des de 1895, el compromís de New Holland és proporcionar solucions que millorin l'eficiència i la productivitat agrícoles mitjançant l'ús de tecnologia accessible.

En 2006 l'empresa va llançar la seva estratègia de lideratge en energia neta per promoure activament els combustibles renovables, els sistemes de reducció d'emissions i la tecnologia agrícola sostenible.

New Holland ofereix als agricultors comercials, ramaders, contractistes, viticultores i professionals del manteniment de zones verdes la més àmplia varietat de tractors, recol·lectores i equips per a la manipulació de materials: més de 80 línies de productes i 300 models fàcils d'usar.

New Holland complementa la major oferta de maquinària agrícola del món amb un eficaç servei d'assistència posventa i recanvis, i amb tot un ventall de serveis financers personalitzats d'un especialista en agricultura.

Una xarxa mundial de concessionaris propers i professionals garanteix a tot moment una completa assistència i assessorament expert temporada després de temporada. Prop del client en tots els camps, New Holland és el soci de confiança de cada agricultor