CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Recol·lectores de cereals

New Holland Opti-Speed

Sacudidores: fins a un 10% més de productivitat

Fotografia de Sacudidores
La tecnologia del sacudidor Opti-Speed, reconeguda amb una medalla de plata, està disponible en exclusivitat en la gamma de recol·lectores convencionals CX7000 i CX8000 Elevation. La gamma, que inclou la màquina sacudidora més potent i genera fins a 490 CV, és àmpliament utilitzada per agricultors i contractistes a gran escala.

L'exclusiu sistema Opti-Speed ofereix un augment de productivitat de fins al 10% amb la velocitat automàticament variable del sacudidor, basada en el gradient del terreny. L'operador no té més que seleccionar entre quatre cultius predeterminats perquè el sistema Opti-Speed modifiqui de manera autònoma la velocitat del sacudidor. En ascendir per un pendent, redueix la velocitat dels sacudidores per disminuir la rapidesa del transport de la palla sobre ells, i en descendir pel pendent, augmenta la velocitat per evitar embusos.

A més, en terrenys plans, és un sistema molt útil per a la collita de blat de moro, per la menor velocitat dels sacudidores. En total, es pot aconseguir un augment de la productivitat de fins al 20%.