CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Recol·lectors d'olives i fruits secs

New Holland Braud 9090X Olivar

Recol·lectores d'olives: dissenyades específicament per olivares formats en tanques

Fotografia de Recol·lectores d'olives
Màquina ampla dissenyada específicament per olivares formats en tanca.

Compta amb capçal pendular autalineante que fa embocar la vegetació de forma suau i sense danys per a l'arbre; el sistema de sacsejada SDC amb fixació posterior flexible dels sacudidores masajea i desprèn suaument les olives sense dany algun per al fruit o la planta, respectant en aquesta els brots que portaran collita a l'any següent. El sistema de recollida amb sínies de cistelles va revolucionar el sector i segueix garantint el millor tracte a la base de les oliveres i al producte recol·lectat, amb una eficiència màxima de recollida. Aquests sistemes Braud incorporen transportadors especials per a olives i un únic ventilador extractor central amb gran capacitat de neta. Tot això es tradueix en major neteja i rendiment amb el màxim respecte pel fruit i la planta.

Els motors electrònics Common Rail de FPT Industrial, amb el sistema IMS, ofereixen major rendiment i economia de consum. Amb els seus 175 CV i 6 cilindres garanteixen més potència i parell, a més d'un estalvi de combustible mitjà del 35%.

La cabina del Braus 9090X Olivar compta amb seient i volant totalment ajustables per poder adaptar-se al conductor. La cabina, segura, silenciosa i còmoda, respon al codi 4 de la Directiva europea relativa a les màquines.

La Sèrie Braud 9090X Olivar es pot configurar en un temps mínim per treballar en diferents olivares de cultiu en tanca amb una eficàcia màxima. El sistema de gestió intel·ligent integrat, amb el monitor IntelliVie III de pantalla tàctil, permet accedir a totes les funcions clau de la recol·lectora. Mai ha resultat tan fàcil optimitzar la productivitat en l'olivicultura superintensiva.