CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Recol·lectores de cereals

New Holland TC 5000/6000

Recol·lectores: models amb 4 o 5 sacudidores

Fotografia de Recol·lectores
Les recol·lectores TC5000 s'endinsen en una nova fase en la qual els motors de tecnologia avançada compleixen amb les rigoroses normatives sobre emissions i amb els requisits d'estalvi de combustible. Fabricades amb tecnologia d'eficàcia provada, incorporen els avanços en motors i en tecnologia de recol·lecció per oferir secillez de maneig, amb el màxim rendiment i els menors costos de manteniment. El seu disseny ens parla de tecnologia avançada i reflecteix la professionalitat de l'operador.

La seriï TC5000 ofereix diversos models. És possible triar entre models amb 4 o 5 sacudidores, tots de transmissió hidrostàtica. Amb un procés de combustió de gran precisió i un precís control de la injecció, els motors remove New Holland de la nova seriï TC5000 tenen una gamma de potència que oscil·la entre 175 i 258 CV. Els sistemes avançats de control del capçal i el major nombre de comandaments en la cabina per controlar la recol·lectora permeten incrementar l'eficiència de l'operador i la productivitat de la màquina. Per la seva banda, el model amb xassís autonivelante TC5080 Hillside manté intacta la capacitat quan es treballa en terrenys amb elevat pendent. L'autonomia de les recol·lectores TC5000 augmenta gràcies a les tremuges de gran grandària i, per tant, augmenta la tranquil·litat de l'operador i el rendiment diari.

L'atenció de l'operador es concentra principalment a mantenir la posició correcta del capçal. L'indicador de pressió sobre el sòl i l'indicador de l'altura de tall permeten que el conductor mantingui una altura de cort constant, la qual cosa resulta especialment útil quan es treballa de nit. Quan es treballa en terrenys irregulars amb capçals de fins a 5,18 m d'ample, el sistema opcional Controlfloat controla l'altura del capçal per facilitar la tasca de l'operador, adaptant automàticament l'altura del capçal en funció dels senyals dels sensors situats en els patins externs del capçal. Amb capçals de fins a 6,03 m d'ample, el sistema opcional Autofloat controla l'altura del capçal, ajustant automàticament el capçal tant en sentit lateral com a vertical.

Per mantenir una velocitat elevada de treball, són necessaris sistemes adequats de control automàtic d'altura i compensació del capçal. Els acumuladors de nitrogen realitzen la compensació pneumàtica i vénen de sèrie en tots els models. Per treballar en terrenys irregulars, la gola del modelo TC5070 està preparada per instal·lar i el sistema Autofloat, que manté automàticament el capçal paral·lel al sòl. En les màquines que no disposen de gola amb flotació lateral, es pot instal·lar un sistema similar de pujada / baixada per controlar automàticament l'altura del capçal, denominat Controlfloat.

Des de la cabina pot accionar-se un motor elèctric de gran potència que inverteix l'elevador i el capçal en cas que aquest s'embussi.