Comercial Química Massó, S.A. - Agro Department (CQM) - Correctors i bioestimulants

Massó Welgro Amfe

Correctors de manques de ferro: per a aplicació foliar, fidroponñia i fertirrigación

Fotografia de Correctors de manques de ferro
És un corrector de manques de ferro, especialment estudiat per a aplicació foliar, fidroponia i fertirrigación. Aquesta característica ve donada per les propietats dels seus components:

- El ferro (Fe) es troba quelado per D.T.P.A., en forma de sal fèrric -amònica més assimilable i aprofitable per a la planta, tant per via foliar com fadicular, que les salis fèrric-sòdiques o férrci-potásicas. Així mateix la seva solubilitat en aigua és molt major.

El fierro quelado pel DTPA no reacciona amb altres components de les solucions nutritives per a cultius hidropònics o per fertirrigación, amb el que es manté en solució totalment assimilable per a les plantes.

- El ferro quelado pel DTPA es manté estable fins a ph=7,5 pel que roman soluble en les pitjors condicions que es donen en una instal·lació de cultiu hidropònic (entorn de les arrels), o en els sòls lleugerament alcalins.

Aplicacions:

- Welgro Amfe s'aplica per prevenir o corregir els casos de deficiències de ferro o clorosis fèrrica que es manifesten en gran quantitat de plantes, tant arbòries com a herbàcies, i especialment a les zones i espècies més afectades: vinya, parral, fruiteres, cítrics, hortícoles vàries, maduixot, cultius extensos, gespes, etc.