Comercial Química Massó, S.A. - Agro Department (CQM) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Comercial Química Massó, S.A. - Agro Department (CQM)
Viladomat, 321, 5º
08029 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934952500  
🖷:  +34‑3452502
w:  www.massoagro.com
Distribució de productes agroquímicos (abonaments, insecticides, herbicides, fitosanitaris, ...)

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Comercial Química Massó, S.A. - Agro Department (CQM)

Comercial Química Massó és una companyia familiar, independent i de capital 100% espanyol que fa més de 40 anys que va començar a importar i distribuir productes agroquímicos (matèries actives i formulats) al mercat del país.
Comercial Química Massó opera a nivell industrial en diversos sectors especials de la química com a alimentació, farmacèutic, cosmètic, tèxtil, plàstics, ceràmica, colorants, elastòmers, etc. i en la venda de productes acabats en el sector agroquímico i de sanitat ambiental.
En els últims anys, la divisió agro de la companyia ha aconseguit escalar fins a llocs destacats del rànquing de companyies d'agroquímicos a Espanya. Això ha estat possible gràcies a la reconeguda eficàcia dels productes, a la qualitat de les formulacions i, per descomptat, a l'equip humà i a la xarxa de distribuïdors que s'esforcen a donar el millor servei a l'agricultor.
Aquesta experiència acumulada durant tants anys ens ha permès aconseguir la distribució a Espanya de moltes especialitats procedents de nombroses companyies de tot el món com SUMITOMO CHEMICAL, NORDOX, SANKYO, NIHON NOHYAKU,FINI AGROCHEMICALS, BASF, AKZO-NOBEL, UNITED PHOSPHORUS, BECKER MICROBIAL PRODUCTS, MITSUI, DOW, KUMIAI, MAKHTESHIM AGAN, TAKEDA, AMVAC, etc.
Actualment tenen en fase d'experimentació i registre diverses matèries actives noves de diferents classes: fungicides, insecticides, herbicides, etc. biològiques o de síntesis i adaptades a les exigències actuals del mercat.
Els departaments tècnic, de màrqueting i comercial estan al servei del client per ampliar o aclarir la informació aquí continguda.