Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los exportadores de maquinaria agropecuaria aumentan su presencia en Irán y Arabia Saudí

Els exportadors de maquinària agropecuària augmenten la seva presència a Iran i Aràbia Saudita

20/06/2012

20 de juny de 2012

El sector d'empreses de maquinària agropecuària espanyola cerca noves vies de negoci al món per augmentar les seves exportacions i incrementar la presència de la nostra tecnologia en l'exterior. Iran i Aràbia Saudita, dos mercats amb gran potencial, són les destinacions on s'han fixat les properes accions comercials per obrir noves oportunitats. Per a tal fi, l'Agrupació Espanyola de Fabricants-Exportadors de Maquinària Agrícola i els seus Components, Sistemes de Reg, Hivernacles i Protecció de cultius, Equipament Ramader i de Post-collita (Agragex) amb la col·laboració i suport de l'Institut Español de Comerç Exterior (Icex), ha organitzat una missió comercial, del 22 al 28 de juny a Iran i Aràbia Saudita.

Les previsions de creixement de tots dos mercats, així com l'augment de les exportacions espanyoles en els últims anys indiquen que la maquinària agropecuària espanyola té bones perspectives de futur.

L'any 2011, les empreses associades a Agragex van vendre a Iran per un valor proper als 23 milions d'euros, mentre que a Aràbia Saudita es van aconseguir els 11 milions d'euros.

Empreses o entitats relacionades

Agragex

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealAWA Show2beSant Miquel-2024El futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis