Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Flower incorpora nuevos productos a su gama EcoFin Plagas

Flower incorpora nous productes a la seva gamma Ecofin Plagues

08/05/2012

8 de maig de 2012

Flower inclou nous productes en la seva gamma biològica Bio. Per a la gamma Ecofin Plagues, s'han llançat al comprat paranys per a vespes i mosques, talps, mosques, cintes per a insectes, paranys per a rates i ratolins. Es tracta de nous dissenys efectius amb aquests animals, que els elimina de manera sense ser tòxics ni portar pesticides.

Els 'Paranys per a vespes i mosques' funcionen de la mateixa manera, un esquer atrayente en el qual l'insecte queda atrapat en ell. La 'Cinta encolada mosques' és un parany fet a partir de productes naturals, la seva cola especial i el color del paper resulta molt atrayente i serveix per a la captura de mosques, mosquits i altres insectes voladors, en la llar, porxo, pati o jardí. Útil per penjar a l'interior i exterior.

Imagen
La 'Cinta arborícola' és una cinta encolada per aplicar en arbres fruiters i ornamentals per impedir que els insectes pugin pel tronc i ho envaeixin. Finalment, els 'Paranys mecànics' per a talp, rates i ratolins, són paranys en forma de galleda cònica per al control de talps i talps segura i sense verís, per a jardins i conreos. Tan sols fa falta un esquer alimentari i l'animal quedarà atrapat. Els paranys per a rates i ratolins posseeixen unes dents de serra en els quals l'animal queda atrapat. Les tres són reutilitzables.

Empreses o entitats relacionades

Productos Flower, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    17/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    14/10/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechTecnovid 2025Tecnovid 2025Almendra y pistacho 30-10-2024Fima Ganadera - 2025

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis