Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Abono líquido Algimar-extracto de algas
La força del mar per a les plantes

Abonament líquid Algimar-extracte d'algues

Marta Coll15/05/2003

15 de maig de 2003

La signa Productes Flower, S. a. presenta al seu catàleg Algimar -extracte d'algues. Aquest abonament és un gel especial, que conté una part orgànic-natural a força d'algues que incorporen bioestimulantes vegetals i microelementos.


La signatura Productes Flower S.A. presenta al seu catàleg Algimar -extracte d'algues.

Aquest abonament és un gel especial, que conté una part orgànic-natural a força d'algues que incorporen bioestimulantes vegetals i microelementos. Les algues procedeixen del mar i col·laboren directament en el millor desenvolupament de les plantes que les té com a element de nutrició. Estimulen l'activitat vegetativa, aportant un gran efecte enraizante.

La seva composició és 10-7-9 (N-P-K) en %, conté un 3% d'extracte d'algues Ascophyllum nodosum, un 1,2% de matèria orgànica, un 0,01% de Ferro i altres elements com Azúfre, Calci, Sodi, Alumini, Bor, Cobalt, Iode, Manganès i Zinc. A més contine estimulants de creixement: citoquininas, auxines, giberalinas i betaínas. Es presenta en ampolla de 500 ml.

Per saber més: flower@productosflower.com

Empreses o entitats relacionades

Productos Flower, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    17/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    14/10/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechTecnovid 2025Tecnovid 2025Almendra y pistacho 30-10-2024Fima Ganadera - 2025

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis