Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agromaq 2010 logra un aumento en transacciones económicas y refuerza su prestigio profesional
Més de 130.000 persones van visitar el recinte de Fira de Salamanca

Agromaq 2010 aconsegueix un augment en transaccions econòmiques i reforça el seu prestigi professional

Redacció Interempreses14/09/2010

14 setembre 2010

Agromaq 2010, que integra la 27 Fira Agropecuària de Castella i Lleó i la 22 Exposició Internacional de Bestiar Pur, va tancar les seves portes el passat 12 de setembre amb un elevat nivell de satisfacció generalitzada entre expositors, professionals i organitzadors. La presidenta de la Institució Firal de Salamanca (IFES), Isabel Jiménez, en fer balanç, va destacar que els grans protagonistes de l'èxit obtingut han estat els 622 expositors i nombrosos professionals del camp assistents a aquest certamen que ja s'ha convertit en "la mostra obligada per veure i prémer en el seu conjunt la realitat del sector agroramader de la Península i del sud d'Europa ". Xifres com els 381.000 euros de vendes o els 130.000 visitants avalen el seu èxit.

La fira s'ha desenvolupat aquest any durant cinc intensos dies-un menys que el 2009 - i, tanmateix, ha mantingut el nombre de visitants, perquè cada vegada són més els que procedeixen d'altres províncies espanyoles i Portugal. I és que Agromaq 2010, sense oblidar la seva divulgació a Castella i Lleó, ha realitzat un especial esforç en promoció, tant amb els mitjans de comunicació com en l'ús de noves tecnologies, potenciant la resta de les comunitats autònomes, Portugal, França i amb la mirada posada en el sud d'Europa i al nord d'Àfrica.

En aquest sentit, per exemple han acudit empresaris d'Algèria i el Marroc que han tancat importants transaccions tant a nivell de maquinària com ramadera. Davant les bones dades obtingudes, la presidenta de la Institució Firal de Salamanca i de la Diputació de Salamanca, Isabel Jiménez, va agrair especialment l'àmplia presència dels professionals del camp, la qual cosa indica que "consideren la Fira de Salamanca com la fira integral de l' sector agropecuari per excel·lència, ratificant la nostra posició de lideratge nacional i amb cada vegada més gran projecció internacional, en combinar el comercial i empresarial del sector agropecuari amb la ramaderia i els productes de qualitat ".

La responsable de Fira de Salamanca, Isabel Jiménez (a la dreta), va agrair especialment l'àmplia presència dels professionals del camp...
La responsable de Fira de Salamanca, Isabel Jiménez (a la dreta), va agrair especialment l'àmplia presència dels professionals del camp.

Nombres molt positius, tot i la situació econòmica

En la xifra global de moviment econòmic en les subhastes de boví, oví i porcí es van realitzar transaccions per valor de 381.000 euros, per tant s'han superat les expectatives i les xifres dels últims anys. La projecció internacional i prestigi de la 22 Exposició Internacional de bestiar pur va quedar patent durant Agromaq 2010 i va ser especialment reconegut pels jutges internacionals coneixedors de les grans cites ramaderes d'Europa. L'esforç dels ramaders durant l'any per a la preparació dels seus exemplars ha tingut la seva recompensa en l'obtenció d'una major qualitat de totes les races, però sobretot, de llemosí, safates, blonda i Morucha.

Agromaq 2010 va obrir les seves portes amb 622 expositors procedents de les 15 comunitats autònomes de la Península-procedents de 28 províncies-, així com de Portugal, França i Bèlgica, que ocupaven més de 38.500 metres quadrats del recinte. L'Exposició de Bestiar Pur va comptar amb 2.301 caps de 60 races de 8 espècies, de les quals més de 1.000 caps pertanyien a les diferents races de boví.

Interempreses, com és habitual, no va faltar a la cita Salamanca
Interempreses, com és habitual, no va faltar a la cita Salamanca.
Respecte a la potenciació i posicionament de la fira a Internet, durant els dies de Agromaq van entrar a la nova pàgina web més de 13.000 usuaris únics, tot i que es van comptabilitzar més de 16.200 visites, a una mitjana de 1.500 diàries, propiciant més de 42.000 pàgines vistes, així com 2.500 reproduccions dels vídeos que sobre el certamen s'han anat penjant al canal Youtube. El web ha rebut visites procedents de pràcticament tot el territori nacional, Portugal, França, Estats Units, Mèxic, Argentina, Regne Unit, Alemanya, Itàlia i alguns països africans.

En definitiva, es tanca un certamen que ha buscat la potenciació de la maquinària per assolir els nivells d'anys anteriors, i que en matèria ramadera ha de seguir la línia de mantenir la gran selecció en la qualitat del bestiar davant de la quantitat.

La Cambra de Comerç premia el concessionari de Claas ja 'Terra de Sabor'

La Cambra de Comerç i Indústria de Salamanca va atorgar, en ocasió de la celebració de la Fira Agromaq, els Premis a la Millor Promoció de Productes Salamanca. Aquest lliurament de premis es realitza des de 1985 amb la intenció de distingir a aquelles empreses i institucions que realitzen una tasca destacada de cara a la promoció dels productes Salamanca.

En la present edició, la Cambra de Comerç ha volgut reconèixer a l'empresa Alfredo González Martín, pel seu esforç en la distribució de maquinària agrícola. Aquesta empresa Salamanca és la concessionària de la multinacional Claas, dedicada a la fabricació de maquinària agrícola, venda, reparació i serveis postvenda.

D'altra banda, s'ha reconegut també a la marca de garantia Terra de Sabor, en reconeixement a la seva tasca per unir i integrar sota una marca comuna els productes agroalimentaris de la província i de Castella i Lleó.

Empreses o entitats relacionades

Institución Ferial de Salamanca

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSant Miquel-2024Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealEl futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis