Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a José Miñarro, jefe de producto de Continental en España
"Valorem el principi de l'any molt positivament, ha remuntat molt respecte l'any anterior"

Entrevista a José Miñarro, cap de producte de Continental a Espanya

Redacció Interempreses30/06/2010
Continental no va faltar a la cita a la primera invitació que la marca de tractors alemanya cursava a la multinacional del pneumàtic. Fins Tordesillas es van desplaçar, entre d'altres membres, el cap de producte de Continental al nostre país, José Miñarro, que va valorar molt positivament la presència de la marca a Fendtgüinos i espera tornar a estar present en properes demostracions.

És la primera vegada que participen en Fendtgüinos?

Per a nosaltres és un orgull i un honor que ens hagin convidat per primera vegada a participar en aquest esdeveniment de tractors Fendt. Estem molt contents i valorem el resultat com a positiu. L'important d'aquesta jornada és estar a prop del client final, l'agricultor. D'una banda, estar en contacte amb ells, i per un altre que ens coneguin més.

Imagen

Per què és tan important estar present en aquest esdeveniment?

L'important d'aquesta jornada és estar a prop del client final, l'agricultor. D'una banda, estar en contacte amb ells i de l'altra, que ens coneguin més.

Quins productes ha portat Continental a aquesta jornada?

Principalment els models de la sèrie SVT. Es tracta de models de pneumàtics per a tractors molt grans i molt potents que són, els que principalment fabrica Fendt.

També estem mostrant pneumàtics de la nostra marca mitas, que també són grans pneumàtics però a preus més competitius.

Imagen

Com valora la seva empresa el que portem d'any 2010?

La competència és dura, però això és una cosa que passa en tots els sectors. La sort és que els agricultors també comencen a adonar-se que no hi ha grans diferències de qualitat entre els productes de les primeres marques. Per això, nosaltres valorem el principi de l'any molt positivament, el sector ha remuntat moltíssim respecte al'any anterior.

Quin percentatge de mercat representen els seus pneumàtics?

Nosaltres som líders en primers equips. Posem aproximadament el 25% del total dels pneumàtics que es munten en tractors d'origen. Volem seguir en aquesta línia i poc a poc anar introduint cada vegada més la nostra marca mitas.

Empreses o entitats relacionades

Trelleborg Wheel Systems España, S.A. (Mitas Tyres)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    12/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    09/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechIII Congreso Gestión Sostenible del SueloAWA Show2beFima Ganadera - 2025Sant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis