Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sembradoras Gil pone a disposición del agricultor la maquinaria más avanzada en el tratamiento del suelo
L'empresa madrilenya, a la recerca dels productes més rendibles per a l'agricultor

Sembradores Gil posa a disposició de l'agricultor la maquinària més avançada en el tractament del sòl

Redacció Interempreses22/01/2010

22 gener 2010

Juliol Gil Àgueda i Fills , una empresa de maquinària agrícola amb reconegut prestigi i una marxa de més de 50 anys en el disseny i fabricació de màquines per facilitar la feina de l'agricultor, arriba a la 36 ª edició de Fima amb una gran quantitat de novetats, centrades essencialment en el tractament del sòl, tot això gràcies a la confiança que hi dipositen els agricultors any rere any.

Arada de suborn reversible hidropneumàtic

Després de dos anys d'assajos i proves surt al mercat aquest nou arada, que respon a les noves exigències dels clients de la marca ia les noves tendències del conreu amb volteig a poca profunditat, per tal d'incorporar la matèria orgànica en l'estrat més superficial del terreny, evitant així l'erosió.

Com a característiques principals podem destacar que es tracta d'una arada lleuger amb agafada per cos de 34 centímetres, i que porta un sistema hidropneumàtic per cada cos doble, amb la finalitat d'absorbir les diferents resistències del terreny amb la màxima suavitat, augmentant el poder de penetració i fent que l'esforç de tir sigui mínim. A més, disposa d'un nivell d'alleujament molt ampli, podent treballar amb força rostoll en superfície. Porta una roda per al control de la profunditat de goma, volteable en el gir amb barret d'amortiment, capçal oscil lant en tots els seus models i placa de connexió per poder ampliar un cos més. El arada estarà disponible de 4 a 10 cossos, amb tres capçals diferents, segons el model. En definitiva, es tracta d'un apero de poc manteniment, gran alleujament i mínim consum.

Gil, pionera en el tractament del sòl

Sembradores Gil ha posat a disposició dels seus clients més professionals una sembradora de 7 metres d'ample de treball, la Airsem 7046, més manejable, robusta, pràctica, precisa i fiable. Es tracta d'una inversió rendible, amb més ample de treball amb el mateix consum, major autonomia, menys manteniment i màxima precisió.

D'altra banda, la nova Airsem 4F SNL, és la primera sembradora arrossegada de reixa en sembra directa, atenent a un mercat que demandava aquest tipus de màquina per a tractors de baixa potència i amb una bona capacitat de càrrega. Segons l'empresa madrilenya, en aquests moments el més important és dissenyar sembradores i eines que poden ser manejats amb la menor potència possible, per estalviar combustible i amb això afavorir el medi ambient i fer que els productes siguin els més rendibles per a l'agricultor.

Amb aquesta màquina aquest objectiu s'ha complert, ja que pot treballar amb un tractor de 100 CV, una amplada de treball de 6 metres, i disposa d'una capacitat de tremuja de 2.500 litres. La gran novetat que aporta aquesta màquina és que en posició de treball, el tren de sembra va recolzat sobre 6 rodes, quatre centrals i dos laterals, amb un perfecte repartiment de pesos, per aconseguir que la força d'arrossegament necessària sigui la mínima i el control de profunditat sigui perfecte en qualsevol terreny.

Nova sembradora Airsem 4F SNL arrossegada
Nova sembradora Airsem 4F SNL arrossegada.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

IRTA FruitcentreAlmendra y pistacho 30-10-2024Tecnovid 2025Fima Ganadera - 2025AWA Show2beTecnovid 2025Nebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis