Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Valtra celebra 30 años de cooperación entre Volvo BM y Valmet

Valtra celebra 30 anys de cooperació entre Volvo BM i Valmet

16/10/2009

16 octubre 2009

Aquesta tardor Valtra celebra el 30 aniversari de cooperació entre Volvo BM i Valmet, i és que fa tres dècades que Valtra (abans Valmet) va adquirir la divisió de tractors de Volvo BM.

El mercat de la maquinària agrícola es va saturar a finals dels anys 70, i Volvo BM va prendre la decisió estratègica de concentrar-se en la maquinària de construcció. Al març de 1978, Per Gyllenhammar, director gerent d'AB Volvo, va convidar a negociar el director gerent de Valmet, Jaakko Ihamuotila i com a conseqüència d'aquestes negociacions, el 14 de novembre de 1978 es va publicar una declaració d'intencions. L'acord final es va signar l'1 d'octubre de 1979. Aquest acord de cooperació va marcar la major aliança industrial de tots els temps entre Suècia i Finlàndia.

L'acord va afavorir a ambdues parts. Volvo BM va deixar el negoci agrícola, però va seguir subministrant cabines i components de transmissió a Valmet, afavorint un canvi estructural suau en la producció. Valmet va entrar en noves zones de mercat, estant les més importants en els països escandinaus, Holanda, França i altres mercats. Valmet va poder augmentar el seu volum de producció a la fàbrica finlandesa de Suolahti, i les condicions també afavorir a la fàbrica de motors de Linnavuori (ara AGCO Sisu Power).

Imagen
El nou tractor desenvolupat en conjunt, el Volvo BM Valmet, es va beneficiar del millor de tots dos. Per exemple, la cabina va ser desenvolupada en estreta col·laboració amb la fàbrica de cabines de Volvo BM en Hallsberg i el nou motor Valmet Sèrie D per la fàbrica Valmet de Linnavuori. El disseny es va deure a Volvo Product Design de Göteborg, liderat pel llegendari dissenyador cap Jan Wilsgaard, que va estar a càrrec del disseny dels vehicles Volvo des del Volvo Amazon a la sèrie 700.

Els primers tractors Volvo BM Valmet es van presentar a la premsa a Eskilstuna al maig de 1982 i la producció va començar a la fàbrica de Suolahti, Finlàndia, a finals de 1982.

El resultat més important de la cooperació va ser el procés que va fusionar dues cultures industrials, els valors de qualitat i seguretat de Volvo combinats amb els innovadors i precisos mètodes de fabricació de Valmet. Els principis fonamentals del màrqueting van qualitat escandinava, fiabilitat, flexibilitat i respecte al client.

Empreses o entitats relacionades

Valtra - (Agco Iberia, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beIII Congreso Gestión Sostenible del SueloEl futuro del cerealEl futuro del cerealFima Ganadera - 2025Sant Miquel-2024Nebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis