Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Husky deja las cosas claras en taponería
Les diverses millores incorporades en els seus sistemes el confirmen com un dels líders d'aquest mercat

Husky deixa les coses clares en taponería

Ibon Linacisoro26/09/2008

26 setembre 2008

Husky Injection Molding Systems Ltd, especialista en màquines per a l'emmotllament per injecció i un dels líders en el camp dels equips específicament dissenyats per a la fabricació de taps, compta amb un sistema millorat pensat per a aquest mercat en el qual manen els detalls. Injectar un tap no sembla tasca complicada. No obstant això, sí que ho és fer-ho amb les qualitats que el mercat situa cada vegada més amunt, en les quantitats necessàries, que no són poques i, sobretot, en temps i preus competitius. Quan es parla de milions de taps, el coneixement de la tècnica de la injecció és definitiu per aconseguir que un sistema de producció s'implanti.
Sistema Husky de 128 cavitats en Elocap
Sistema Husky de 128 cavitats en Elocap.

Ja en la passada edició de la fira K de Düsseldorf, fa pràcticament un any, els responsables de Husky van fer especial èmfasi en les millores aplicades als sistemes d'injecció de taps. "Estem treballant sobre la provada plataforma de Husky per a la fabricació de taps incorporant diverses millores" va dir llavors Mark Fitzpatrick, Responsable de l'Àrea de Negoci Taps a Husky. "El nou accionament d'alta producció ofereix majors índexs de plastificació, alhora que proporciona una qualitat òptima de la massa fosa gràcies a un nou eix dissenyat expressament per als plàstics que habitualment s'utilitzen en taponería".

Compta entre els seus clients amb empreses de renom, com Bericap, el director d'enginyeria (Bericap North America) opina que "Husky està constantment treballant per millorar la seva tecnologia per tal de proporcionar el sistema per fabricar taps més ràpid del món. En treballar en conjunt amb els seus clients, com nosaltres, estan més preparats per millorar el seu producte ".

Elocap, fabricant de taps, va acudir a Husky quan va voler millorar la qualitat dels taps i la seva capacitat de producció. Va adquirir diverses injectores Hylectric i motlles de 128 cavitats amb càmera calenta. Treballa amb cicles de 3,6 segons i cadascun dels seus sistemes produeix 2.100 taps per minut o tres milions de peces al dia.

Husky ofereix una solució integral que inclou els sistemes de càmera calenta, els controladors de temperatura Altanium i les màquines per a l'emmotllament per injecció Hylectric.

Tap d'Unilever fet en una línia per taps de Husky
Tap d'Unilever fet en una línia per taps de Husky.

Els controladors Altanium estan dissenyats per a controlar la temperatura de la forma més precisa possible mitjançant el control distribuït i la tecnologia 'Active Reasoning Technology' (ART). Husky va adquirir aquesta unitat de negoci de Moldflow el juny de 2007.

Tots els components del sistema de producció estan pensats per a treballar juntament amb els altres. Aporten un control complet del flux de la massa, el que es tradueix en una qualitat excel lent de les peces, fins i tot amb motlles de moltes cavitats.

Les millores més recents que Husky ha afegit a les seves línies de producció de taps milloren la qualitat de la peça i amplien també la varietat d'aplicacions possibles, com taps d'una sola peça i de tipus 'flip-top'.

Una millora notable és la del nou accionament per a produccions elevades, que manté el control de la temperatura de la massa fosa amb índex de plastificació molt superiors.

El nou eix també mereix ser destacat. Ha estat dissenyat especialment per a taps, assegura la qualitat i consistència de la massa fosa, evita els excessos de temperatura o la tendència del material a sobreescalfar i assegura la consistència de cavitat en cavitat. El sistema inclou els sistemes de canal calent Ultra 350, que milloren la qualitat de la peça en aplicacions d'accés complex com en el cas dels taps 'flip-top' i que han estat dissenyats per a la producció compacta i en moltes cavitats de peces petites. Ofereix una entrada directa en àrees de difícil accés amb distàncies entre broquets molt petites, de fins i tot 18 mm. Són sistemes per a produccions de fins a 30 grams per segon.

Els distribuïdors de la càmera calenta proporcionen una distribució de la calor uniforme i asseguren una temperatura homogènia.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    17/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    14/10/2024

Enllaços destacats

Tecnovid 2025Almendra y pistacho 30-10-2024Tecnovid 2025Nebext - Expo AgritechFima Ganadera - 2025

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis