Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un paquete de altas prestaciones para inyección de preformas
El nou paquet per al sistema HyPET de Husky millora notablement els cicles

Un paquet d'altes prestacions per injecció de preformes

Redacció PU07/05/2008
Husky Injection Molding Systems ofereix el seu paquet d'altes prestacions HyPET per a 96 cavitats. Durant la passada edició de la fira K2007 aquest sistema va estar modelant preformes de 12,1 grams, per a una ampolla d'aigua de 500 ml, en cicles de 5.5 segons. Aquí precisament rau una de les millores d'aquest paquet, ja que anteriorment els cicles eren més lents.

Amb anterioritat al desenvolupament d'aquest nou paquet d'altes prestacions, els cicles per a aquest tipus de preformes de 12,1 grams per ampolles de 500 ml per a aigua oscil·laven entre els 6,5 i els 7 segons. La nova tecnologia redueix els temps de cicle en una mitjana del 15 per cent si es comparen amb els cicles que Husky va presentar a la fira National Plastics Exhibition (NPE) de Chicago el 2006 i que ja eren, segons aquest constructor de màquines, els millors cicles de la indústria.

El paquet d'altes prestacions és el resultat de les millores aplicades a tot el sistema de preformes i que inclou el motlle, el robot, la unitat d'injecció, el tancament i l'equipament auxiliar.

"Cap d'aquestes millores per si sola donaria com a resultat semblant millora en els cicles. Només la unió de totes aquestes millores proporciona resultats reals "afirma Jeffrey MacDonald, Responsable d'envasos per Begudes en Husky. Les millores en els cicles que estem aconseguint amb el nou paquet d'altes prestacions HyPET deixen a més la porta oberta a més reduccions en l'estructura de costos dels envasos de PET, fent-lo més competitiu davant del vidre, el metall o el cartró. El resultat de tot ells és que els nostres clients podran augmentar els seus negocis amb la possibilitat d'expandir-se en nous segments de mercat. "

El nou paquet d'altes prestacions HyPET ja ha estat adquirit pel fabricant de preformes de PET d'Europa de l'Est Europlast. "Europlast va comprar el sistema HyPET de Husky perquè volem tenir el sistema per a la fabricació de preformes de PET més productiu de la indústria" assenyala Oleg Simkin, CEO de Europlast. "El producte i el servei que hem rebut de Husky ha estat excel·lent. Estem molt satisfets amb la nostra elecció i precisament per això hem adquirit quatre nous HyPET de 96 cavitats amb el paquet d'altes prestacions. Estem convençuts que aquest sistema millorat ens farà encara més productius. "

El productor ucraïnès de preformes de PET Uniplast, també ha triat el sistema HyPET. "Husky ha agafat l'únic subministrador de sistemes de PET de Uniplast durant uns 10 anys. Aquest constructor de màquines és el nostre únic col·laborador a llarg termini, amb el qual obtenim tot d'una sola mà ", explica Yuri Khmara, President del Consell. "Estem molt satisfets amb els seus productes i serveis i esperem poder posar en marxa més de les seves solucions innovadores."

El nou paquet d'altes prestacions HyPET ja ha estat adquirit pel fabricant de preformes de PET d'Europa de l'Est Europlast

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    17/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    14/10/2024

Enllaços destacats

Tecnovid 2025Almendra y pistacho 30-10-2024Tecnovid 2025Nebext - Expo AgritechFima Ganadera - 2025

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis