Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Valtra amplía su serie A con ocho nuevos modelos por debajo de 100 CV

Valtra amplia la seva sèrie A amb vuit nous models per sota de 100 CV

05/09/2013

9 de setembre de 2013

Valtra amplia la gamma de la seva sèrie A amb la presentació de nous models més petits. Aquests àgils tractors de tres cilindres són perfectes com a tractors agrícoles d'aplicació general, així com per la fruticultura i el manteniment d'instal·lacions, per exemple. Els nous models obren la porta a un augment de vendes per Valtra al mercat dels tractors petits: més de la meitat dels tractors venuts a Europa tenen menys de 100 CV. Això és especialment important per a concessionaris de Valtra; la gamma de models ara va des dels 50 als 400 CV, amb el que el fabricant finlandès pot proporcionar una oferta encara més completa als seus clients.

La sèrie A ara inclou tractors compactes i de jardí. Els tractors compactes estan disponibles amb o sense cabina, mentre que els tractors de jardí se subministren sense cabina. Els tractors de jardí solament mesuren entre 1,6 i 1,7 metres d'ample, enfront dels 1,9 a 2 metres d'ample dels tractors compactes. Els tractors de jardí són perfectes, per exemple, per la fruticultura.

Imagen
El model més petit és l'A53, amb una potència de 50 CV. El model A63 té un motor amb turbocompressor i intercooler que genera 68 CV. El model més gran és l'A73, que ofereix 75 CV de potència. Tots els tractors incorporen la fiable transmissió 12+12R de Valtra amb inversor sincronitzat i marxes lentes. La TDF té dues velocitats, i l'elevador s'acciona mecànicament.

Tots els models estan disponibles amb només tracció posterior o bé amb tracció a les 4 rodes i incorporen frens multidisco hidràulics. Inclouen dos blocs hidràulics. La cabina oberta està equipada amb barra antivuelco i sostre desmuntable. La versió amb cabina tancada es basa en la cabina tradicional de la sèrie A de Valtra i ofereix un àrea de treball ergonòmica i amb aire condicionat opcional a la qual es pot accedir fàcilment des de qualsevol lateral del tractor.

Empreses o entitats relacionades

Valtra - (Agco Iberia, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beEl futuro del cerealEl futuro del cerealNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis