Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carburos Metálicos y el Irta firman un acuerdo para impulsar la I+D en el ámbito agroalimentario

Carburs Metàl·lics i l'Irta signen un acord per impulsar la R+D en l'àmbit agroalimentari

05/04/2013

5 d'abril de 2013

Carburs Metàl·lics, del Grup Air Products, i el Irta (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries), empresa pública de R+D del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, han signat un acord marc de col·laboració estratègica entre la companyia gasista i l'institut de recerca, que impulsarà la recerca agroalimentària a Catalunya, en la resta de l'Estat i internacionalment.

L'acord signat té, entre els seus objectius principals, aportar solucions tecnològiques al sector agroalimentari. La indústria alimentària, com a primer sector industrial d'Espanya, i un dels més importants a nivell mundial, potència gran competitivitat entre les empreses i fa imprescindible una contínua adaptació a les necessitats del consumidor. Mantenir la imatge i la qualitat dels aliments durant tot el període de producció i comercialització és una de les motivacions i dels reptes principals als quals fa front la indústria agroalimentària en general. Per això, el continu desenvolupament de tecnologies dirigides a la conservació de les característiques sensorials i sanitàries dels aliments és un factor clau al com incidirà aquest acord entre Carburs Metàl·lics i l'Irta.

En aquest sentit, Declan Weldon, director de Tecnologia d'Air Products, va explicar: “Aquest acord ens va a permetre aportar solucions de valor afegit al sector agroalimentari, que és clarament emergent i que combina la conservació d'aliments amb el tractament d'aigües i el de residus generats per aquest sector, entre molts altres”. A més, Weldon va afegir: “A partir de la recerca i el desenvolupament que tindrà lloc gràcies a aquest acord aportarem solucions als nostres clients de forma global, a Catalunya, en la resta de l'Estat i també a nivell mundial, i crec que això constitueix una fita important per a la nostra companyia”.

Imagen
Mitjançant l'acord signat avui, Carburs Metàl·lics i l'Irta es reconeixen mútuament com a socis estratègics per al desenvolupament de recerca i transferència de tecnologia referent als àmbits agroalimentaris en un sentit ampli, incloent àrees relacionades amb cultius i producció animal, indústria alimentària, conservació d'aliments, tractament d'aigües i medi ambient.

Un comitè de direcció, integrat per la Lorda Vega, directora de R+D de Carburs Metàl·lics; Josep Mª Monfort, director general de l'Irta; Sonia Guri, technical lead d'alimentació de Carburs Metàl·lics; i un representant de l'adreça d'innovació de l'Irta, seran els encarregats de coordinar i garantir el correcte seguiment dels diferents punts de l'acord.

Empreses o entitats relacionades

Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària - IRTA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

III Congreso Gestión Sostenible del SueloAWA Show2beEl futuro del cerealSant Miquel-2024Nebext - Expo AgritechFima Ganadera - 2025El futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis