Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Se entregan los premios del XXVII Concurso Morfológico del Porcino Ibérico

Es lliuren els premis del XXVII Concurs Morfològic del Porcí Ibèric

09/10/2012

9 d'octubre de 2012

De qualitat extraordinària han estat catalogats els exemplars porcins ibèrics que han concorregut al XXVII concurs morfològic celebrat, ahir dia 8 d'octubre en Zafra. Elena Diéguez, secretària tècnica de la Asociacion Espanyola de Criadors de Bestiar Porcí Selecte Ibèric Puro i Tronc Ibèric (AECERIBER) va assenyalar que cada any els exemplars que acudeixen a la fira de Zafra són de millor qualitat, major conformació i desenvolupament físic. Per això va agrair la labor dels ramaders de porc ibèric i el seu esforç davant la situació del sector d'aquells que han decidit venir a la fira de Zafra.

En aquesta edició els premis al lot de verracos han recaigut en Miguel i Ricardo Gruixut, primer premi, segon premi Adisa i tercer premi Rafael Morillo Carrasco. Quant a truges, els premiats han estat Rafael Morillo Carrasco, primer premi, i Miguel i Ricardo Gruixut i el Racó de la Bazana. En primales, El Racó de la Bazana, Miguel i Ricardo Gruixut i la Llanxa de Crespo han estat els premiats. A més s'han premiat al millor lot de primalas, marranos i marranas. Com a premis extraordinaris, AECERIBER han concedit el guardó a la professionalitat a Florián González Álvarez de la finca la Cocosa, en memòria de Jacinto Sánchez García.

Pel que fa a la publicació de la Norma de Qualitat, Elena Diéguez va assenyalar que espera que aquesta reculli totes les demandes del sector esperant que el Ministeri tingui la valentia política de realitzar les modificacions en la Norma de Qualitat necessàries perquè defensi la singuralidad de la raça porcina ibèrica, el seu maneig i criança.

Pel que fa al futur del sector, Diéguez, ho va qualificar d'incert malgrat la bona montanera d'aquest any i sobre el qual cal realitzar modificacions importants i doloroses.

Finalment, en el lliurament de premis es va homenatjar a Antonio Fernández, membre de FEAGAS pel seu trayectoría com a membre actiu de l'entitat firal.

Elena Diéguez, secretària tècnica d'AECERIBER
Elena Diéguez, secretària tècnica d'AECERIBER.

Empreses o entitats relacionades

Feria Internacional Ganadera de Zafra (Feria de San Miguel)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis