Promoción de Inversores de Trabajos Agrícolas - Pita, S.L. - Sembradoras para siembra directa

Horsch Sprinter ST

Sembradoras para sembra directa: gran tremuja de llavors

Fotografia de Sembradoras para sembra directa
En totes les versions Esprintadora ST, ve una tremuja amb una capacitat de 3.000 a 4.000 litres incorporada en la màquina.

La versió de doble tremuja amb una capacitat de fins a 5.000 litres és una alternativa (60% de llavor / 40% de fertilitzant sòlid) El carro de llavor SW 8000 de l'Esprintadora té una capacitat de 8000 litres (partició del 50% de llavors / 50% de fertilitzant sòlid o líquid).

Un capçal pivotante de 2 punts uneix la compacta Esprintadora amb el tractor. Els tractors amb pneumàtics amples poden fer girs estrets, de fins a 90 °. Qualsevol unitat mecànica va ser eliminada.

L'Esprintadora porta i controla la profunditat de sembra en dues rodes davanteres, el compactador en tàndem i el tractor.

Opcionalment existeix un sistema compactador frontal que ajuda a un precís control de la profunditat.

Sistema PPF de fertilitzant granular

L'Esprintadora ST / SW pot ser equipada amb el Sistema HORSCH – PPF (Precision Placement of Fertiliser / Col·locació Precisa de Fertilitzants). El sistema granular inclou una tremuja de dos compartiments per a llavors i fertilitzants.

Els seus beneficis inclouen: disseny compacte, bona maniobrabilitat i un fàcil tir, fàcil maneig i gran tremuja de llavors.