Rentokil Initial España, S.A. - Repel·lents d'animals

Rentokil Entotherm

Tractaments de calor: eliminar les plagues d'insectes amb un sol tractament

Fotografia de Tractaments de calor
Entotherm és un innovador tractament de control de plagues que el seu objectiu és l'eliminació de tots els estats de desenvolupament d'insectes, aràcnids, així com molts microorganismes nocius a través de l'aplicació de calor.

El tractament de calor Entotherm va a revolucionar la forma de controlar les plagues d'insectes, particularment quan es tracta de les chinches dels llits. Altres plagues susceptibles de tractament per calor serien els insectes de la fusta, dels productes emmagatzemats, i fins i tot les paneroles.

Entotherm ofereix un tractament efectiu, segur, lliure de biocidas, que és capaç d'arribar a totes les zones de refugi dels insectes sense provocar cap dany material ni estructural.

Beneficis d'Entotherm:

- Impacte mínim en el negoci. Consisteix en un únic tractament ràpid i efectiu.

- Protegeix la reputació del negoci. Els problemes de plagues es resolen amb rapidesa i eficàcia gens més ser detectats.

- Lliure de biocidas (insecticides). Les zones tractades poden tornar a ser ocupades immediatament, sense residus d'insecticides.

- Múltiples zones de tractament. La seva versatilitat permet tractar diverses zones de forma simultània.

- Reducció de cost, ja que no és necessari, per exemple, reemplaçar els matalassos que són difícils i costosos de tractar per mètodes convencionals.

- Servei d'alta qualitat. Tots els tractaments són realitzats per tècnics altament especialitzats.