Pöppelmann Ibérica, S.R.L.U. - Accessoris per a mànegues i conduccions de reg

GPN 804

Caperuzas de rosca amb junta tórica: ofereixen alta protecció contra l'entrada i sortida de líquids

Fotografia de Caperuzas de rosca amb junta tórica
Una de les últimes incorporacions al programa estàndard de Kapsto de Pöppelmann GmbH & Co. KG Kunststoffwerk-Werkzeugbau, Lohne, Alemanya són les caperuzas de rosca GPN 804 per a la protecció i el tancament de rosques exteriors de tubs i mànegues, així com en ràcords d'entroncament. Les caperuzas incorporen una junta tórica, fabricada d'un elastòmer, mecànicament i químicament resistent.

D'aquesta forma, les caperuzas ofereixen alta protecció contra l'entrada i sortida de líquids durant el magatzematge, el transport, el tractament posterior i en els processos de muntatge, una alternativa a les ja conegudes caperuzas de rosca de la sèrie GPN 800. Els nervis exteriors faciliten un muntatge i desmuntatge ràpid i fàcil.

Les caperuzas grogues estan fabricades en PE-HD (polietilè d'alta densitat), en gran part resistent a productes químics i impactes i disponibles en les rosques mètriques més comunes, en diferents rosques estàndard americanes, així com, en alguns tubs de rosca.

Altres mesures i models resistents a temperatura estarien disponibles sota comanda.

La gamma estàndard de Kapsto, en continu desenvolupament i produïda per Pöppelmann en les seves instal·lacions comprèn més de 3.000 tipus i/o mesures diferents d'elements de protecció de plàstic, que estan disponibles de forma immediata en estoc. Un equip de tècnics desenvolupa solucions a mesura del client per a una gran varietat d'aplicacions.