Lorentano, S.L. - Atomitzadores d'arrossegament

Lorentano Ecofuturing

Atomizadores: amb dipòsit de politileno i doble sortida de filtres

Fotografia de Atomizadores
El model Ecofuturing de Lorentano és un atomizador totalment versàtil per a aplicacions de tractaments convencionals, intregados o ecològics , amb la possibilitat de dosatges a baix, mitjà i alt volum.

El ventilador amb doble sortida de filtres disposa de 28 a 30 filtres i un ventilador amb 8 o 10 hèlixs de duraluminio (segons el diàmetre de la tovera: 700, 820 o 920 mm), amb embragatge homocinético , tovera d'acer inoxidable i un multiplicador de fosa modular amb dues marxes i punt mort.

Aquest ventilador és ideal per a l'aplicació en tot tipus d'arbres, aconsegueix un aire de qualitat, radial i amb turbulències per remoure la vegetació i facilitar una millor distribució reduint així la deriva. També gràcies a l'amplària de la sortida de l'aire millora la qualitat i controla la velocitat de l'aire, evitant així l'apelmazamiento de les fulles.

El ventilador amb doble sortida de filtres aconsegueix que tot l'aire arribi humit a la vegetació.

Aquests models compten amb dos nivells de barrejat per aconseguir una barreja constant i homogènia i amb una bomba de 3 pistons de 160 l/min de cabal que garanteix un bon proveïment d'aigua per als filtres i per al barrejat del producte en la màquina que és molt important.

Disposa d'un mesurador mecànic circular, i dos nivells transparents, i tres nivells de filtraje (un filtre de sac d'entrada, un en l'aspiració, dos filtres un en cada arc de filtres, i un filtre per als mescladors de la màquina).

També disposa d'un dipòsit lavamanos i un altre lavacircuitos de 150 l, parell l'esbandit i rentat de la màquina amb aigua neta.

El model Ecofuturing pot portar electrovàlvules (per al control dels costats i la pressió mitjançant vàlvules motoritzades), doble directriu antideriva en acer inoxidable per canalitzar el flux inferior a la vegetació amb repartiment uniforme, enganxi giratori, i incorporador de producte entre altres opcionals. Tot conjuntament amb el dipòsit de politileno d'alta densitat realitzat amb motlle d'alumini, dóna com resultat un atomizador fiable, robust, i que protegeix i respecta el medi ambient.