Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Green Cut, el gran protagonista de Talleres Corbins
Pavelló 2, stand 35-36

Green Cut, el gran protagonista de Tallers Corbins

Redacció Interempresas02/02/2012

2 de febrer de 2012

L'empresa lleidatana Tallers Corbins presenta en FIMA 2012 el nou portaútiles doble Green Cut que ha llançat al mercat, amb un disseny especialment concebut per adaptar-se perfectament als diferents tipus de terrenys i cultius.
El nou apero de Tallers Corbins s'acobla a la part frontal del tractor i disposa de dos possibles accessoris acoblables als extrems per així realitzar l'eliminació de l'herba entre fileres en plantacions de cultiu ecològic.

El primer accessori és un disc segador, equipat amb dues fulles mòbils que realitzen un perfecte tall de l'herba. El segon és un capçal rotatiu proveït d'un material especial de plàstic que destrueix l'herba sense danyar a les plantes i dissenyat concretament per a terrenys pedregosos en els quals no és viable la utilització de fulles.

Portaútiles Green Cut de Tallers Corbins (esq.)...
Portaútiles Green Cut de Tallers Corbins (esq.). En la imatge dreta, disc segador que pot anar com implemento, equipat amb dues fulles per realitzar un perfecte tall d'herba.
Corbins disposa pel GreenCut de dues mesures diferents de disc segadora: Ø 350 mm. per a plantacions de vinyers i de Ø 600 mm. per a fruiters. El capçal rotatiu és de 600 mm., òptim per a tots dos cultius.
Entrevista a Esther Solans, directora de Màrqueting de Tallers Corbins

- L'empresa va començar especialitzant-se en compressors de poda i elevadors hidràulics. En aquests 30 anys ha ampliat enormement el ventall de solucions que ofereix a l'agricultor. Especialitzar-se en un sector tan competitiu no és rendible?

Nostra filosofia és oferir al client una extensa gamma de productes perquè pugui cobrir les diferents necessitats de mecanització que precisi en les seves explotacions. Per aquest motiu, al llarg dels anys, hem anat incorporant nous equips amb la tecnologia més avançada, la qual cosa propicia fidelizar al client. És veritat que el nostre sector és molt competitiu, però cal tenir en compte que l'especialitzar-se únicament en un o dos tipus de màquines molt específiques d'una estació de l'any, limita la quota de mercat.

- U dels sectors on s'han especialitzat més és el vitivinícola. Quin lloc ocupa Tallers Corbins actualment en un sector tan important al nostre país?

Actualment, podem oferir als nostres clients viticultores una gran varietat de maquinària per realitzar les diferents labors que requereixen els seus vinyers, ja que disposem d'equips que han estat dissenyats per a les extensions vitivinícolas que s'adapten perfectament a aquest terreny i realitzen una òptima labor, la qual cosa permet posicionar-nos en un bon lloc en aquest sector. Entre els nostres clients comptem amb prestigiosos cellerers que porten confiant en els nostres fabricats des de fa anys, ja que tan important és la venda de l'equip, com la professionalitat del servei tècnic i de peces de recanvi que s'ofereix en la posventa.

- Fa un any i mitjà van apostar per renovar la imatge. Com ha calat en el client?

Realment ha tingut una molt bona acceptació entre els nostres clients i distribuïdors. Portàvem molts anys amb la mateixa imatge i amb aquest canvi preteníem donar-li un aspecte totalment diferent, amb un aire nou, renovat i concorde als temps actuals, alguna cosa que creo hem aconseguit.

- Tallers Corbins porta des de l'any 1977 dedicada a la venda i reparació de maquinària agrícola. És l'actual un dels pitjors moments pel qual està passant el sector?

Estem vivint uns temps difícils posat que la crisi que estem sofrint ens afecta a tots per igual. El sector de l'agricultura està passant per una situació molt complicada. En l'actualitat, el mercat espanyol es troba en recessió, encara que gràcies a l'exportació i a l'obertura de nous mercats hem aconseguit anar mantenint-nos.

- En aquesta edició de FIMA Tallers Corbins acudeix amb una gran novetat: el portaútiles doble Green Cut. Què altres productes del vostre ampli catàleg pot trobar el visitant en el stand?

Podrà trobar una gran diversitat de models de barres manuals o hidràuliques per a herbicida adaptables a diferents amples de plantacions, pulverizadores de diferents capacitats, el porta aperos ‘Titan’ especial per adaptar implementos com el disc segador per a cultius ecològics, barredoras de restes de poda acoblables a la part frontal o posterior del tractor, a més de la nostra gamma d'atomizadores remolcats i suspesos. Presentem també nostra nova gamma d'elevadors hidràulics, compressors pneumàtics para poda i accessoris, espolvoreadores de sofre, a més de les segadores d'herba Fischer i els equips de la signatura Calderoni.

Esther Solans, directora de Màrqueting de Tallers Corbins
Esther Solans, directora de Màrqueting de Tallers Corbins.

Empreses o entitats relacionades

Talleres Corbins, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades