Aguilar & Pineda Asociados, S.L. - Otros equipos para el tratamiento de sólidos

Ystral Conti-TDS

Màquina de dispersió en línia: per a la inducció, incorporació i dispersió lliure de pols de sòlids en un líquid

Fotografia de Màquina de dispersió en línia
Ystral Conti-TDS és una màquina per a la inducció, incorporació i dispersió lliure de pols de sòlids en un líquid. Està dissenyada segons el principi rotor-estator i crea el buit suficient per induir la pols a la zona de cisallament del corrent líquid per si solament.

Al contrari que altres màquines de dispersió, la Conti-TDS es col·loca en l'exterior del dipòsit en comptes d'en el seu interior. Amb aquesta configuració, tota l'energia es converteix per a la incorporació i dispersió de la pols, en el petit volum del capçal de dispersió.

Els principals avantatges de la Conti-TDS són: maneig sense pols, sense pèrdues, sense decantacions i sense necessitat de cap filtre; inducció directa des de sacs, BigBag o contenidor de pols; incorporació immediata i directa al corrent líquid, sense mullats parcials o incrustacions en la paret del dipòsit o en l'eix, alt nivell de dispersió comparat amb els sistemes de barreja i dispersió tradicionals i major flexibilitat, ja que, en tractar-se d'un sistema extern, es pot utilitzar per a diversos dipòsits.