CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Sistemes de guiat per a maquinària

New Holland IntelliSteer

Sistemes de guiat per GPS: utilitzen sensors de l'angle de gir integrats

Fotografia de Sistemes de guiat per GPS
IntelliSteer és un sistema de guiat per GPS totalment integrat en el vehicle que ha estat dissenyat i desenvolupat pels enginyers de New Holland. Pot ser instal·lat en fàbrica o posteriorment en els concessionaris, el sistema IntelliSteer ajuda a obtenir la màxima productivitat i un major rendiment dels cultius.

IntelliSteer pot ser usat amb tots els nivells de precisió, des d'Egnos fins a RTK, usant aquest sistema es garanteix una precisió de tan sols 2,5 cm (ús del senyal de correcció RTK) entre passades. El sistema IntelliSteer és ideal per realitzar labors de precisió en les condicions més exigents i ha estat dissenyat per millorar el rendiment i la comoditat de l'operador.

Els sistemes IntelliSteer de New Holland utilitzen sensors de l'angle de gir integrats, per transmetre informació al Nav Controller II sobre l'angle de gir de les rodes. També hi ha una vàlvula de control integrada en el sistema hidràulic que converteix els senyals del Nav Controller II en moviments hidràulics capaços d'accionar automàticament el sistema d'adreça.

Un avantatge addicional quan s'usa el sistema IntelliSteer, és l'ús de les correccions RTK, així s'assegura una gran precisió absoluta, alguna cosa cada dia més important amb la recent implantació dels sistemes d'agricultura de precisió.

Tecnologia de compensació de terrè T3:

- Corregeix els errors fora de línia creats pels angles d'oscil·lació, cabotejo i balanceig del vehicle.

El sistema de guiat per GPS IntelliSteer consta de:

- Monitor Intelliview III i IV: el monitor IntelliView III i IV és pantalla tàctil a color que ens permet programar i personalitzar tots els menús del sistema IntelliStee a més de controlar totes les funcions del tractor i dels aperos, sempre que aquests siguin Isobus.

- Intellisteer: tan senzill com activar un botó. La palanca CommandGrip incorpora un botó senzill d'activació del sistema IntelliSteer, en tractors T7, T8 i T9.

- Navigation Controller II: usant la tecnologia de compensació del terrè T3, el Nav Controller II presa la informació sobre la posició del receptor DGPS i li envia instruccions d'adreça precises al vehicle.

- Sensor d'adreça integrat de New Holland: aquest sensor d'adreça exclusiu mesura amb gran exactitud la informació sobre l'angle de gir de les rodes l'envia al Nav Controller II per obtenir una correcció més ràpida i precisa.

- Interfície amb el vehicle New Holland: rep els comandos de conducció del Nav Controller II, que controla l'adreça del vehicle quan el sistema IntelliSteer està activat.

- Receptor NH 262 I 372: l'antena receptor NH-262 de New Holland rep les assenyalis GPS que seran utilitzades per dirigir el vehicle per la trajectòria desitjada. És fàcilment intercanviable entre tractors i recol·lectores New Holland. Per treballar amb RTK és necessari instal·lar una ràdio juntament amb la NH262. La nova antena 372 també pot captar senyals Glonass.

- Estació basi RTK: una estació basi RTK inclou una antena, receptor i un enllaç per ràdio GPS+GLONASS per proporcionar senyals precisos i d'alta qualitat al sistema IntelliSteer de New Holland.