CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0 - Equips de control per a maquinària agrícola

New Holland ASD y Opti Thresh

Sistema de trilla: amb detector de pedres i còncau de longitud ajustable

Fotografia de Sistema de trilla
Aquest detector de pedres està específicament dissenyat per a les recol·lectores de gran capacitat, com les New Holland CR de trilla axial amb dos rotors, en les quals l'entrada de les mies es realitza a gran velocitat, i utilitza el soroll produït per les pedres i altres elements estranys per obrir una comporta d'expulsió situada en la part inferior de l'elevador.

Els captadors acústics se situen sota el corró d'alimentació de la part baixa de l'elevador i darrere d'aquest corró en una posició més elevada. El senyal detectat pansa a una cala electrònica que mana l'obertura de la comporta d'expulsió. No existeixen elements que puguin limitar el flux de mies que entra en la màquina.

El còncau de longitud ajustable, sistema Opti Thresh, que permet modificar l'angle d'embolcall del cilindre de 85° a 121°, s'incorpora a les recol·lectores New Holland sèrie CS.

La sortida d'aquest còncau és mòbil, de manera que, accionant mitjançant una manovella, es passa de la posició tancada a l'oberta. En posició oberta es millora la qualitat de la palla, mentre que en la posició tancada augmenta la capacitat de trilla.