Wittmann Battenfeld Spain, S.L - Reguladors de temperatura

Wittmann

Reguladors de cabal d'aigua de refrigeració

Fotografia de Reguladors de cabal d'aigua de refrigeració
Els reguladors de cabal d'aigua de refrigeració de Wittmann són un equip essencial per a totes les màquines d'injecció.

Els avantatges que ofereix són diverses: la indicació instantània del bloqueig dels circuits de refrigeració evita la producció de peces defectuoses, el constant control de temperatura del motlle evita la contracció de les peces i els anells dels tubs de visió ajustables mostren la desviació del cabal permetent ajustos ràpids del mateix.

Els reguladors cabal d'aigua són molt fàcils de netejar. Simplement cal llevar el tap d'accés superior i un raspall (subministrat) neteja ràpidament els tubs són extreure'ls.

Són fàcils d'extreure. Els tubs de visió individuals poden extreure's i col·locar-se fàcilment, si és necessari,. Les juntes tóricas de precisió tanquen hermèticament en el tub, totalment, a prova de fugides, fins i tot sota càrregues màximes.

Les juntes tóricas EPDM són resistents a la calor i a l'aigua, el tub de visió és de poliamida 12, un material superior en comparació al policarbonat, quan s'usa aigua a alta temperatura que s'incorpora de sèrie.

Les marques de referència estan modelades i no pintades.

Els passos d'aigua majors minimitzen les restriccions del cabal, proporcionen un volum de cabal superior a través del motlle i milloren el rendiment de transferència de la calor. De fet, la caiguda de pressió dels seus reguladors és aproximadament la meitat que en les unitats de la competència. Aquesta és un diferència important si la pressió de l'aigua de planta és baixa.

Els reguladors de cabal inclouen insercions de llautó roscadas de precisió (model 301) o preses de llautó (model 101) per a les seves connexions de mànegues de disseny deficient que utilitzen rosques modelades amb tendència a les fugides, que poden trencar-se fàcilment.

Les carcasses modelades d'òxid de polifenileno reforçat per a un ús industrial intens. Totes les unitats es verifiquen quant a fugides al 100% abans del seu enviament.