Tecnoequip Penedès, S.L. - Premses pneumàtiques i de membrana per raïm

Bucher Serie XP

Premses pneumàtiques: ofereixen fins a 10 programes de premsatge

Fotografia de Premses pneumàtiques
Bucher Xpert disposa de premses pneumàtiques. Aquestes premses es poden utilitzar per al premsatge de raïms sencers, despalilladas, estrujadoras i dels orujos de raïm fermentat.

L'ompliment de la verema a la cuba és fàcil. Les portes són perfectament estances (equipades amb juntes pneumàtiques infalibles). L'obertura i tancament d'aquestes portes s'efectua mitjançant pistons hidràulics.

Aquestes premses disposen d'una safata fixa de recepció de mosts localitzada en una extremitat de la premsa per així facilitar el seu accés i neteja.

El drenatge tridimensional està constituït per tubs flexibles ranurados, situats als canals de drenatge. El rentat dels canals es realitza de forma automàtica per una injecció seqüencial d'aigua i aire d'alta pressió.

L'ompliment de les premses és axial. Es realitza per l'eix de la cuba mitjançant una canonada de 150 mm.

Aquestes premses disposen de dos tipus de programació i faciliten fins a 10 programes de premsatge. La programació tipus automàtica ofereix quatre programes automàtics modificables. La programació tipus seqüencial permet determinar cada cicle mitjançant la successió de seqüències compostes de tres paràmetres: pressió de treball, temps de manteniment i voltes de desmenuzamiento (rotació de la cuba).

La neteja, gràcies a la utilització d'un pistó d'alta pressió és ràpida i fàcil. Existeix l'opció de rentat automàtic.

Bucher Xpert disposa de sis models amb dimensions, capacitat de la safata i potència nominal diferents.