Tecnoequip Penedès, S.L. - Premses pneumàtiques i de membrana per raïm

Bucher

Premsa sota gas inert: el 100% dels mosts estan protegits de l'oxidació

Fotografia de Premsa sota gas inert
Bucher Inertys és un procediment de premsatge baix gas inert amb reciclat del gas, simple, eficaç i econòmic, amb múltiples avantatges: és capaç de subministrar el gas neutre a la premsa amb un cabal instantani suficient, el 100% dels mosts premsats estan protegits, els costos d'explotació són reduïts i permeten una recuperació ràpida de la inversió. Amb el premsatge sense oxigen, la diferència és clarament visible.

El premsatge es realitza baix gas neutre amb reciclat de gas en un dipòsit flexible suspès prop de la premsa. El volum del dipòsit flexible és d'un volum equivalent a la capacitat de la premsa.

Durant el cicle de premsatge, hi ha transferència de gas neutre entre la cuba de la premsa i el dipòsit. la mateixa naturalesa del dipòsit, de PVC flexible, permet assegurar les transferències de gas sense límit de cabal instantani.

La cuba de la premsa està connectada amb el dipòsit de gas mitjançant la safata de recepció dels sucs. Els elements “cuba i safata” i “safata i dipòsit” són connectats o aïllats en funció de les fases de premsatge.

Els mosts són evacuats per un element elèctric integrat a la premsa. En la fase de premsatge, durant l'augment de pressió, el gas inert és dirigit cap al dipòsit flexible. En la fase de descompressió, i durant els esmicolats, el gas inert és aspirat en la cuba de la premsa.

La premsa Bucher Inertys també pot ser utilitzada com una premsa estàndard. El pupitre de comandament permet seleccionar el tipus de funcionament desitjat: amb gas neutre (exemple: per a vins blanc i rosats) i sense gas neutre (exemple: per a vi negre).